סקטבורד - בירושלים

• פותח הנושא beni1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד נעשה ונצליח
כמובן שהזכויות שמורות...

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 53.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון מאד!!!
אומנותי ביותר..!
מאד יפה ההשתקפות של הירח על הדמות השחורה, ובכלל הירח יצא יפה ומאיר!
הצבעים מעולים ויוצרים את האוירה הנכונה! וגם יפה ההתמזגות של הסקייטבורד בצבעי הרקע..
כל הכבוד! ממש יצירתי!
מאיפה ההשראה? כלומר מאיפה צץ לך הרעיון הזה..? מעניין אותי..

אולי כדאי את האצבעות יותר דקות וקטנות..? או עם יותר רווח ביניהן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SIMCHA91;979748:
אהבתי את הרעיון מאד!!!
אומנותי ביותר..!
מאד יפה ההשתקפות של הירח על הדמות השחורה, ובכלל הירח יצא יפה ומאיר!
הצבעים מעולים ויוצרים את האוירה הנכונה! וגם יפה ההתמזגות של הסקייטבורד בצבעי הרקע..
כל הכבוד! ממש יצירתי!
מאיפה ההשראה? כלומר מאיפה צץ לך הרעיון הזה..? מעניין אותי..

אולי כדאי את האצבעות יותר דקות וקטנות..? או עם יותר רווח ביניהן?

תודה!:)
בגלל התגובה המושקעת והמשמחת אספר את מקור ההשראה :
חבר שלי ביקש שאני יצייר לו את השם שלו בסגנון "גרפיטי" על דף, נזכרתי שבגן סאקר שבירושלים יש גרפיטי ליד המקום של הסקטבורד אולי אני יצייר את זה

• הוסף לסימניות
יפה!
אהבתי את ההשראה..!:))) אתה ממש אומן אם כך...
יפה מאד, כי נדלקתי על הרעיון משום מה.
כאילו לקחת את הקטע הזה של ירושלים, החומות והטחנה,
ושילבת את זה עם ספורט בצורה מגניבה..:)
תודה על הפרוט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה