כללי סקיצה ללוגו

• הוסף לסימניות
די די...
תפסיקו לצחוק עלי...

• הוסף לסימניות
ותודה רבה ל'זהו זה' על הצעת היעול.
אם יש למישהו עוד רעיונות איך לסדר את השק זילוף שיראה יותר טוב
אשמח מאוד!

• הוסף לסימניות
למחוק מעט מהקצוות המעוגלים של שקית הזילוף, כך יראה פחות מחושים ומקק ויותר משולש לזילוף.
לנסות לשחק עם צבעוניות שונה מצבע הדובדבן למלל ולשקית.

• הוסף לסימניות
לא מבינה גדולה בלוגויים אבל,
נראה לי שאם תוסיפי סלוגן מתאים לאפיה- ישר יבינו

• הוסף לסימניות
אני דבר ראשון ראיתי בקבוק יין ככה זה היה נראה ממבט ראשון
העיגול שמתחבר עם ה- M היה נראה הפקק.
עדין לא הצלחתי לראות שקית זילוף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל חסיד;1635642:
למחוק מעט מהקצוות המעוגלים של שקית הזילוף, כך יראה פחות מחושים ומקק ויותר משולש לזילוף.
לנסות לשחק עם צבעוניות שונה מצבע הדובדבן למלל ולשקית.

תודה!
למה את מתכוונת 'הקצוות המעוגלים'?

הצבעים זה רק בינתים לגמרי, זה רק סקיצה.

• הוסף לסימניות
פתאום גם אני מבין בלוגואים..וזה נראה 100% מקק ודובדבן :)

אולי זה ייתן לך 'השראה'

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי לנחש, חשבתי שאולי שמלה שמתבדרת ברוח, או פקק של שמפניה, או מחושים למרות שזה לא סביר שיהיה מקק בלוגו עם שם נשי שכזה....

אח"כ קראתי את האשכול, אז...
הצעות יעול -
הקוים שיוצרים את שקית הזילוף מדי בולטים, לכן הם קופצים ישר לעין, והדמיון שלנו ממציא להם המשכים לא בהכרח נחמדים
אם השקית תהיה צורנית ולא קווית זה יהיה לגמרי ברור, נסי לשחק עם נגטיב\פוזיטיב
בנוסף - להניח אותה בסוף השם כאילו היא כתבה הכל - זה הרי לא הגיוני שהשם כולו כבר כתוב אבל השקית רק בהתחלה...(רק - תצטרכי להוריד את הדובדבן כי זה יצור עומס)

• הוסף לסימניות
ועוד משהו - אולי כדאי ליצור לאותיות קצוות "מזוגזגים" בהתאם לצנטר, אם את רוצה שיראה כאילו זילפו אותם

• הוסף לסימניות
וואו, אות לי, תודה רבה!

ואריאלס-
לדעתך זה לגמרי נורא אם השקית לא תהיה בסוף?
חשבתי על זה, אבל רציתי שהיא תהיה מעל השם
ועל הדובדבן לא שייך לוותר (מבחינת הלקוחה)
כי היא גם עושה גילוף בפירות וירקות
ועד שהיא החליטה על הדובדבן הזה...
תודה רבה על התגובה המפורטת והמועילה!

• הוסף לסימניות
אני בשניה הראשונה חשבתי שזה ספרית

• הוסף לסימניות
תסגרי את השקית זילוף כמו זאת למעלה שנתנה לך תמונות להשראה

• הוסף לסימניות
לי זה נראה חוט ומחט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה