סקיצה לפרויקט הסברה 2

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חני H;1930385:
הפכת אותו לאדם חושב. אדם חושב בד''כ יחפש תספורת קצת יותר קונבנציונלית.

דוקא לי הוא נראה עכשיו מצטער, משום מה...

• הוסף לסימניות
ווא , הנגיעות הקטנות האלו שלך ממש ריככו את כל המבע, לפני זה הוא נראה רשע מרושע (גם עם הזקן לצערי...)
כדאי גם טיפה להוריד את השפיציות של האוזן כדי שתהיה אנושית יותר (קונוטציה לא מודעת לציורי אופל שונים).
באופן כללי הדמות ה"חילונית" מתוייגת מדי ולא רואים אותה ביום יום- כמו נער אבוד, לא כ"כ מייצג מגזר.
אולי שיער קצוץ וקוצים בחלק העליון, או יש כל מיני קבוצות שיער שמושכים אותם בג'ל לכל מיני כיוונים, דווקא את זה ראיתי פה ושם אצל נערים. אבל אז הדמות החרדית צריכה להיות גם נערית יותר. פלומת זקן וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1929931:

ישנה מעשייה ישנה נושנה מפורסמת, על צייר מתחיל, שרצה לקבל פידבק על הציורים שלו. הוא לקח ציור, והעמיד אותו בכיכר העיר, ושם שלט לידו - מי שרואה טעות בציור שיסמן אותה על ידי הארט ליין המצורף.
שוין.
חזר למחרת וחשכו עיניו, כל הציור היה מלא בסימונים ואיקסים שחורים. מלא מלא אנשים סימנו שגיאות בציור. חלשה דעתו. עד כדי כך אני דפוק?
אמר לו המורה שלו, בוא ואראה לך מה קורה כאן.
עצתי, שים עוד ציור, אך הפעם שים לידו שלט, מי שרואה טעות בציור, שייגש ויתקן אותה על ידי לוח צבעי השמן המצורף.
עשה פרח הציור כעצתו של המאסטרו.
למחרת חזר הצייר, והנה הציור שלם כשהיה. אף אחד לא נגע, לא בציור ולא בצבעים.
אמר לו הצייר הותיק, בני, להעיר מה רע והיכן יש טעויות, כל אחד יודע. לבוא ולתקן ולחשוב ולהשקיע, כמעט אין אף אחד.
מסקנה: שאפו, PR.

• הוסף לסימניות
כאחד שעסק בהסברה ..
הציור מדהים ..
הרעיון גרוע..
( בלשון המעטה)
כמובן בהרבה כבוד לך ולארגון אבל אם הייתי חילוני והייתי רואה את הציור הייתי בורח מהדת פי מליון

• הוסף לסימניות
ערס מצוי אחרי שנתיים בכלא.

• הוסף לסימניות
מה שקרה,
שעלתה לי מחשבה: 'איזה שחקן החרדי הזה'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה