כללי סקיצה מזכרת לסוף שנה

• הוסף לסימניות
מזכרת לסוף שנה
קבלתי דיסק עם תמונות של ילד שאוחז ספר תורה
ואני אמורה להכניסו לאוירת הבית כנסת והתורה.
אשמח לקבל חו"ד בדרך ליעול
מה הדרך ליצור מהאותיות תלת מימד בפוטושופ, נסיתי לעשות לפי המדרך בפרוג (מהעבר) והנה לכם התוצאה

קבצים מצורפים

• בדרך התורה.jpg
    KB 117.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מרשים מאד, חוץ מהצריבה של הכיפה שהרקע קצת מפריע...

• הוסף לסימניות
אני בתור אמא,
הייתי מעדיפה לקבל תמונה יפה של הילד על רקע חלק (מקסימום שמים)
עם כיתוב או פסוק למעלה וזהו,
ואז הייתי תולה בגאון.
תמונה כזו שנצרבה מהרקע ושילבו אותה באוירת ביהכנ"ס וכו' תשכון אחר כבוד בארון.

• הוסף לסימניות
קצת כבד ומסורבל
גם עמודים גם נברשת שילוב קטע מציור יוה"כ, טקסטורה
לא מתחברים יחד

תני לילד להיות המוקד..

• הוסף לסימניות
יפה! אבל טיפהלה מבולגן בעין...

כדאי להשים את הילד על רקע חלק. ומסביב להוסיף בטעם את האוירה של בית הכנסת.
אז חשבתי להשים את הילד בין 2 עמודים באמצע (כמו העמודים שיש בצד) ואולי להוסיף קשת למעלה באותו הסגנון. ומאחורה- רקע חלק. ומסביב כל השאר.
התמונה ששמת מאחורה של האנשים שמתפללים. נראה לי שמיחסים אותה לסיפור של רבי אמנון בראש השנה. יתכן שאני טועה אבל בכל מקרה זה ישר עלה לי...

• הוסף לסימניות
בכללי העיצוב יפה, אך כמו שאמרו קודמי הוא מעט כבד למטרה
מדובר במזכרת לילדים - כך שהגונים והסיגנון צריכים להיות הרבה יותר קלילים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה