כללי סקיצה ראשונית משוטחת לאתר

• הוסף לסימניות
צבעים יפים ועיצוב מקסים..

רק לי האייקון עם השמש חלקית באמצע העמוד מזכיר את הסימון לRSS?

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה
קונוטציה חזקה של ארגון אקולוגי. האם זה אכן ארגון העוסק באיכות הסביבה?
אם זה רק חינוך, אולי כדאי למתן קצת את הכיוון הזה.

• הוסף לסימניות
מקסים ביותר! אבל מצטרפת לשיע

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה מאוד, מאורגן, צבעים יפים.

• הוסף לסימניות
מיוחד !

• הוסף לסימניות
מאד נעים לעין

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
האמת שאין לי ממש מושג מה העמותה הזו עושה. נראה לי משהו בחינוך. אני סתם ראיתי את הלוגו ועשיתי משהו - שלאו דווקא אמור להביע בלה בלה את הקונספט בלה בלה של העמותה.

אני פשוט לא מתעסק הרבה עם עיצוב אתרים וזה כיף לנסות.
והאמת שבעיקרון אם הוא ירצה את זה אני אעשה את זה בפלאש עם אנימציה וכו'.

בכולופן תודה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
האמת שאין לי ממש מושג מה העמותה הזו עושה. נראה לי משהו בחינוך. אני סתם ראיתי את הלוגו ועשיתי משהו - שלאו דווקא אמור להביע בלה בלה את הקונספט בלה בלה של העמותה.

בכולופן תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איזוטופ;316768:
תודה לכולם.

כמה טיפים אם אתה רוצה לעצב לאינטרנט:
לחשוב על שימושיות וממשק משתמש:
אם הדף שעיצבת הוא נניח דף בית, איפה תפריטי הניווט? איך הם נראים?
איזה סוגים של תוכן יוצגו בדף הזה? רק קטע טקסט קצר כמו בדוגמה? אני מאמין שלא...
כדאי לחשוב על התכנים שעשויים להופיע בדף כזה ולשפוך פנימה כמות של מלל דומה.
אמורים להיות שם גם תמונות מפעילות העמותה? איך זה משתלב בעיצוב?
וכן הלאה...

כמו"כ, בדפי אינטרנט לא משתמשים בפונטים לא סטנדרטיים. תחתית העמוד כתובה בפונט שנמצא רק על מחשבים של גרפיקאים (טרפז?) המשתמשים שיגלשו באתר לא יראו את הפונט היפה הזה אלא יראו את זה בפונט ברירת מחדל שלהם (בדרך כלל "אריאל" או "דויד").
לכן צריך מראש לעצב ולקחת בחשבון איך המשתמש יראה את זה.
אתה עשוי לומר שהתכוונת להכניס את הטקסט הזה כאימג', אבל זה עוד יותר גרוע. ואכמ"ל...

נ.ב. "פלאש ואנימציה" לא בהכרח משפרים את האתר, לפעמים הם רק פוגעים בו.

• הוסף לסימניות
ובכן רבי שיע הדגול

כשאמרתי שאני בד"כ לא מעצב לאינטרנט זה לא אומר שאני לא מתעסק בתחום... פשוט אני לא עושה הרבה בפועל כמו בהפקות דפוס.

וכבר חזו עיניי באלפי (ואולי יותר) אתרים שנכנסתי אליהם רק להציץ בעיצוב.

בדוגמה שהעליתי, לא ממש מסודר האתר לתצוגה אינטרנטית אמיתית, ולהתאמה לרצונות הלקוח (כפי שהבהרתי בתחילה). ככה שמבחינתי יותר יפה להציג לו טקסט מעוצב ב"טרפז" ולא ב"אריאל" שבור קצוות.

האמת שהלקוח מאוד התלהב מהרעיון, ואמר שהמשך נתאים את האתר לרצונותיו (ואז כמובן ישתנה עיצובו בהתאם לכמות המלל והתמונות שירצה הלה לדחוף בעמוד).

אגב פלאש ואנימציה, מבחינה גרפית טהורה (ללא התחשבות בטעינת האתר או כדומה, ואגב במקרה דנן ייתכן מאוד שהוא כלל לא ירצה להעלות לאינטרנט) תמיד יפה יותר יהיה טקסט מעוצב באותיות "חלקות". כמובן ללא הגזמות באנימציה אלא רק פה ושם נגיעות ההופכות את העסק לנאה יותר.

• הוסף לסימניות
ובכן רבי שיע הדגול

כשאמרתי שאני בד"כ לא מעצב לאינטרנט זה לא אומר שאני לא מתעסק בתחום... פשוט אני לא עושה הרבה בפועל כמו בהפקות דפוס.

וכבר חזו עיניי באלפי (ואולי יותר) אתרים שנכנסתי אליהם רק להציץ בעיצוב.

בדוגמה שהעליתי, לא ממש מסודר האתר לתצוגה אינטרנטית אמיתית, ולהתאמה לרצונות הלקוח (כפי שהבהרתי בתחילה). ככה שמבחינתי יותר יפה להציג לו טקסט מעוצב ב"טרפז" ולא ב"אריאל" שבור קצוות.

האמת שהלקוח מאוד התלהב מהרעיון, ואמר שהמשך נתאים את האתר לרצונותיו (ואז כמובן ישתנה עיצובו בהתאם לכמות המלל והתמונות שירצה הלה לדחוף בעמוד).

אגב פלאש ואנימציה, מבחינה גרפית טהורה (ללא התחשבות בטעינת האתר או כדומה, ואגב במקרה דנן ייתכן מאוד שהוא כלל לא ירצה להעלות לאינטרנט) תמיד יפה יותר יהיה טקסט מעוצב באותיות "חלקות". כמובן ללא הגזמות באנימציה אלא רק פה ושם נגיעות ההופכות את העסק לנאה יותר.

• הוסף לסימניות
בהצלחה רבה חביבי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה