סקיצה שמצאה חן בעיני

• הוסף לסימניות
הקרובות הצבעוניות הם רק לתת לי סדר בעין

קבצים מצורפים

• סקיצה נמלט ב.jpg
    סקיצה נמלט ב.jpg
    1.1 MB · צפיות: 464
  • הוסף לסימניות
מושקע ברמות!!
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
וואו פשוט מהמם!!
תשאיר את זה ככה
ולמה אי אפשר להגדיל ציורים באתר החדש הזה?? אני רוצה לראות מקרוב

• הוסף לסימניות
וואו פשוט מהמם!!
תשאיר את זה ככה
ולמה אי אפשר להגדיל ציורים באתר החדש הזה?? אני רוצה לראות מקרוב

את מצליחה לראות את זה בתוך "הרקע השחור" מוגדל קצת ?
אם כן תגדיל את זה שם במגע ואז זה מיד יחזור לחלון שבהודעה תלחצי עוד פעם
על הציור וזה יחזור לרקע השחור מוגדל עוד יותר

• הוסף לסימניות
רואה על הרקע השחור
לא מצליחה להגדיל, גם לא אחרי ההוראות

• הוסף לסימניות
לא מצליחה אפילו לא לשניה קצרה

• הוסף לסימניות
שי אתה אלוף! אני ממש אוהב את הפרספקטיבה ואת הדינמיקה בסקיצות שלך!

• הוסף לסימניות
יש לכם כשרון מטורף!
אחת הסקיצות היפות שראיתי.
כיף שיש רמה כזו בציבור שלנו- כבוד!!!

תמשיכו ליצור ולשתף ולהדהים את העולם
ים הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה