• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לציין, שבקובץ כשרות של הרב @השקעות R הון מופיע גם מנורה מסלול מניות סחיר [מדד עולמי] אך אחר בדיקה עמוקה, מסלול ההשקעה שם אינו מדד עולמי!
עריכה - ממש לפלא שבמסמך זה, הם מצהירים על תמהיל השקעה אחד [מאוד קרוב לעולמי,] ובקובץ המצורף מופיע משהו אחר לגמרי!
בקובץ הנכסים [מצורף גם כן] משמע כן כמו במסמך לעיל.
וצ"ע.
כמו"כ יש במנורה מסלול מדד עולמי בהשתלמות ובביטוח [מסלול מניות סחיר] אך אין לו כשרות.

קבצים מצורפים

• מדיניות-השקעה-לשנת-2025-מנורה-מבטחים-גמל-להשקעה-מניות-סחיר-13353 (1).xlsx
    KB 14.7 · צפיות: 39
  • 512245812_g13353_p423.xlsx
    KB 114 · צפיות: 28
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לציין, שבקובץ כשרות של הרב @השקעות R הון מופיע גם מנורה מסלול מניות סחיר [מדד עולמי] אך אחר בדיקה עמוקה, מסלול ההשקעה שם אינו מדד עולמי!
עריכה - ממש לפלא שבמסמך זה, הם מצהירים על תמהיל השקעה אחד [מאוד קרוב לעולמי,] ובקובץ המצורף מופיע משהו אחר לגמרי!
וצ"ע.
כמו"כ יש במנורה מסלול מדד עולמי בהשתלמות ובביטוח [מסלול מניות סחיר] אך אין לו כשרות.
תודה על שימת הלב
טופל!

מנורה שינו מדיניות השקעה החל מ1/7/24
להלן תמהיל ההשקעה החדש:
40% - נאסד"ק 100
40% - צמיחה עולמי
10% - ציוד לשבבים עולמי
10% - מניות צמיחה גדולות ארה"ב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לציין, שבקובץ כשרות של הרב @השקעות R הון מופיע גם מנורה מסלול מניות סחיר [מדד עולמי] אך אחר בדיקה עמוקה, מסלול ההשקעה שם
אינו​
מדד עולמי!
עריכה - ממש לפלא שבמסמך
זה​
, הם מצהירים על תמהיל השקעה אחד [מאוד קרוב לעולמי,] ובקובץ המצורף מופיע משהו אחר לגמרי!
וצ"ע.
כמו"כ יש במנורה מסלול מדד עולמי בהשתלמות ובביטוח [מסלול מניות סחיר] אך אין לו כשרות.​

תודה על שימת הלב
טופל!

להלן תמהיל ההשקעה החדש:
40% - נאסד"ק 100
40% - צמיחה עולמי
10% - ציוד לשבבים עולמי
10% - מניות צמיחה גדולות ארה"ב​
בעקבות המלצות בעבר, ודמי ניהול מאד זולים, פחתי גמל להשקעה במנורה מניות סחיר, אשמח אם תסבירו יותר בפירוט את המשמעות ביחס למסלול עולמי במקומות אחרים, יותר/פחות פיזור, וכן מעלות וחסרונות אחרים,
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש מסלול בפנסיה 100% מדד עולמי?
פנסיה כללית במסלולים הנ"ל שהזכרתי הם 100% מדד עולמי.
תראו את האשכול הזה.

• הוסף לסימניות
פתחתי את המסלול באינפיניטי שנקרא בקובץ הכשרות של @השקעות R הון הלכה (מדד עולמי) מספר 14042, וראיתי ששם המסלול הינו הלכה לבד ולא עולמי, זה לא אומר שהם יכולים לשנות את זה בשונה מs&p שזה ממש שם המסלול?
חשבתי גם שיש רגולציה שאסר להם לעקוב אחרי מדד אחד בלבד חוץ מs&p?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
פתחתי את המסלול באינפיניטי שנקרא בקובץ הכשרות של @השקעות R הון הלכה (מדד עולמי) מספר 14042, וראיתי ששם המסלול הינו הלכה לבד ולא עולמי, זה לא אומר שהם יכולים לשנות את זה בשונה מs&p שזה ממש שם המסלול?
חשבתי גם שיש רגולציה שאסר להם לעקוב אחרי מדד אחד בלבד חוץ מs&p?
תודה רבה!!
הרגולציה הזאת לא תקפה למסלול הלכה, ולכן הם מנצלים לשם כך את מסלול הלכה.
ואכן בתאוריה הם יכולים לשנות מדיניות ההשקעה מתי שהם ירצו, ולהודיע ע"כ מראש לעמיתים.
וגם במסלול שנקרא כרגע "עוקב מדד S&P 500" זה יכול להשתנות באותה צורה.

• הוסף לסימניות
אז אם אני מבין נכון זה כן שונה ממה שנקרא עוקב מדדי מניות ששם הם משנים כרצונם בלי צורך לעדכן.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אני מנסה לפתוח קרן השתלמות במיטב, על מדד עולמי, והם רוצים בדמי ניהול 0.16, אני ממש שזה ממש הרבה.
האם יש למישהו אפשרות לעזור לי בפתחית קרן השתלמות במסלול זה במיטב בדמי ניהול זולים?
א"כ אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
אני מנסה לפתוח קרן השתלמות במיטב, על מדד עולמי, והם רוצים בדמי ניהול 0.16, אני ממש שזה ממש הרבה.
האם יש למישהו אפשרות לעזור לי בפתחית קרן השתלמות במסלול זה במיטב בדמי ניהול זולים?
א"כ אשמח לעזרה.
יש לך סיבה לפתוח דווקא שם?
אתה ודאי מתכוון 1.6%
אני משלם באינפינטי 0.5% וזה הגיע נטו מהתמקחות ישירה שלי מול החברה

• הוסף לסימניות
עשיתי צילום מסך באתר שלהם בהצטרפות, כתוב שם 0.16, האם הכוונה 1.6?
בכל אופן את אינפיניטי אני לא כל כך אוהב את השירות שלהם, זה חברה קטנה ומעצבנת...

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (89).png
    ‏‏צילום מסך (89).png
    KB 112.4 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
עשיתי צילום מסך באתר שלהם בהצטרפות, כתוב שם 0.16, האם הכוונה 1.6?
זה לא הדמי ניהול.
אלא "הוצאות ניהול השקעות" שזה העלות של החברה במסלול הספציפי.
וזה בנפרד מדמי הניהול.

• הוסף לסימניות
הדמי ניהול שהם רוצים זה 0.85.
לגבי אינפיניטי כשעהברתי אליהם את החסכון לכל ילד בזמנו, לקח להם 8 חודשים להעביר אותם, ואין עם מי לדבר, הזוי, אבל אולי בשאר התחומים זה כן יותר שפוי.

• הוסף לסימניות
יש היום גם במנורה מסלול כזה לא?
תודה על שימת הלב
טופל!

להלן תמהיל ההשקעה החדש:
40% - נאסד"ק 100
40% - צמיחה עולמי
10% - ציוד לשבבים עולמי
10% - מניות צמיחה גדולות ארה"ב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה