כללי סקריפט חלון באינדיזיין

• פותח הנושא vrah
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;568397:
יתכן שהסקריפט בתשלום של הרבס יכול, איני מכירו. מ"מ הסקריפט של יהוד ברום מבוסס על מילת פתיח שהיא בסגנון תו. פתח את סגנון התו "HALON, או משהו דומה, ותשחק בו עד שיהיה זהה לטקסט הרץ.(שחק בגודל הפונט מנסיוני שינוי אחוזי הרוחב והגובה של הפונט לא מועיל כלל.

אני חושבת שלא הבינו מה שאני רוצה לעשות,
אני רוצה שיהיה רווח בשורה שניה בתחילת שורה, וכן שהמילה הראשונה של הפסקה תהיה בולטת,
אז עם המילה הראשונה, הסתדרתי ע"י סגנון מקונן,
אבל לגבי הרווח בשורה השניה לא ממש הסתדרתי עם הסקריפט, כי הוא רק עושה אותיות פתיח גדולות שאת זה אני לא צריכה
תודה רבה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולמית;570887:
אני חושבת שלא הבינו מה שאני רוצה לעשות,
אני רוצה שיהיה רווח בשורה שניה בתחילת שורה, וכן שהמילה הראשונה של הפסקה תהיה בולטת,
אז עם המילה הראשונה, הסתדרתי ע"י סגנון מקונן,
אבל לגבי הרווח בשורה השניה לא ממש הסתדרתי עם הסקריפט, כי הוא רק עושה אותיות פתיח גדולות שאת זה אני לא צריכה
תודה רבה לכל העוזרים

דווקא הבנתי.
אי אפשר למיטב ידעתי, להסיח את השורה השניה באינדזיין כיום. לכן יש צורך בתחבולות.
הסקריפט חלון לא סתם מדגיש מילה ראשונה אלא יותר אותה כמילת פתיח, דהיינו אפשר להגדיר לה שתמלא שורה אחת או שתיים או שלוש וכו',
כעת כל מה שנותר הוא להקטין את גודל המילת פתיח בסגנון התו שלה וכך יוותר רוחח ריק בשורה השניה.
וזה מה שאי אפשר לעשות ע"י סגנון בקונן.
כל טוב.

• הוסף לסימניות
לדעתי הסקריפט "חלון" הוא מסורבל מאין כמוהו.
אין שליטה על הגדרת עיצוב חלון הפסקה לחוד ושליטה על סגנון התו של מילת פתיח וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה