כללי סקריפט ניתוק שרשור אינדיזיין

• הוסף לסימניות
חברים יקרים הסתובב פה בעבר הסקריפט הנ"ל,
יש למישו את הקישור? תודה

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• מפריד סטורי.rar
    KB 1.3 · צפיות: 48
  • הוסף לסימניות
אפשר לדעת איך משתמשים בזה?

• הוסף לסימניות
לאט לאט

• הוסף לסימניות
אתה מסמן את התיבת טקסט שאתה רוצה, מפעיל את הסקריפט, האפשרות הראשונה מנתקת את השירשורים בכל המסמך, האפשרות השניה מנתקת את הכניסה לתיבת טקסט המסומנת. האפשרות השלישית מנתקת את היציאה של התיבת טקסט המסומנת.

• הוסף לסימניות
אולי יש דרך כזאת בדיוק ההיפך- לחבר בין תיבות טקסט. שמכמה חלקים יהיה לי חלק אחד גדול?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;1996897:
אולי יש דרך כזאת בדיוק ההיפך- לחבר בין תיבות טקסט. שמכמה חלקים יהיה לי חלק אחד גדול?

לחבר או לשרשר?
לשרשר יש אני חושב.
לחבר יש לנסות עם מחבר הנתיבים. אינני ליד התוכנה לא זוכר שמו הלועזי

• הוסף לסימניות
לא יודעת. הבעיה שלי היא שהמספור בהערות שוליים מתחיל בכל חלק מתחילה (אני מעבירה מוורד חלק חלק) חשבתי אולי לחבר הכל יחד ואז זה יסתדר לי.

• הוסף לסימניות
אף אחד???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;1996948:
לא יודעת. הבעיה שלי היא שהמספור בהערות שוליים מתחיל בכל חלק מתחילה (אני מעבירה מוורד חלק חלק) חשבתי אולי לחבר הכל יחד ואז זה יסתדר לי.

מספור הערוץ שוליים מתחיל תמיד ב1 בתחילת סטורי. למיטב זכרוני לא ניתן לומר מספר התחלתי.
אם תחברי את הסטוריים לרצף משורשר זה אכן יועיל. ויש לכך סקריפטים. אבל כל מה שאת צריכה זה לעמוד בסוף האחרון של סטורי אחד ללחוץ על הריבוע הקטן של זרימת הטקסט ואז על התיבת טקסט הראשונה בסטורי הבא.
כך אני כותב בעל פה. בפועל בדקי שלא בורח הטקסט של הסטורי השני

• הוסף לסימניות
ואם הכל בסטורי אחד ורק מקטע חדש זה ניתן לתיקון בהגדרות שח ההערות שוליים.

נ"ב לדעתי המצב האידאלי זה שהערות מתחילת מחדש בתחילת כל פרק

• הוסף לסימניות
תודה, ככה עשיתי. אבל יש לי תיבות מלאות בטקסט לא מחוברות ואותם אני רוצה לחבר. אחרי שראיתי שהטקסט לא זורם לי שרשרתי כבר את השאר ידני, הבעיה היא עם התיבות המלאות הלא מחוברות.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה עכשיו הגעתי לזה.
יש לי כמות גדולה מאד של תיבות טקסט לא משורשרות.
איך אני יכולה לשרשר אותם אחד לשני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה