סקריפט קצר לעדכון אוטומוטי של מידע מקובץ אקסס לgoogle sheets ולהיפך (פרויקט קטנטן בתשלום)

• הוסף לסימניות
בוקר טוב.
יש לי קובץ אקסס מתעדכן.
אני צריכה שבכל פעם שמתווספת שורה, אוטומטית תתוסף שורה מקבילה בגוגל שיטס.
לאחר סיום תהליך מסוים שאני מבצעת, מתעדכנת עמודה מסוימת בגוגל שיטס - ובמקביל צריכה להתעדכן אותה שורה גם בקובץ אקסס.
אני יודעת שאפשרי לעשות את זה באמצעות הטמעת סקריפטים, אבל כיוון שזה פחות התחום שלי, מעדיפה להתמקד בשלי ולבקש ממישהו מקהילת המתכנתים ליצור עבורי את הסקריפט המתאים ולהדריך אותי כיצד להשתמש בו, כמובן בתשלום.
מדובר בתהליך קצר ופשוט, דו כיווני. (הוספת שורה = הוספה מקבילה בגוגל שיטס, עדכון בגוגל שיטס = עדכון מקביל בקובץ אקסס)
אשמח לשמוע ממי שבעניין.
תודה.

• הוסף לסימניות
נעזרתי כמובן.
נותן לי הצעות שונות ודי מסורבלות.
הגיוני שזה באמת מה שצריך לעשות אבל אין לי את הזמן והראש לנסות את ההצעות שלו אחת אחת עכשיו...
דורש הרבה התעסקות עם פתיחת הרשאות והרצות סקריפטים וכו'.
אם הייתי בטוחה שזאת התשובה הייתי מנסה וזהו, אבל אין לי זמן מיותר לנסות את התהליכים שהוא מציע מהתחלה כדי לגלות שזה לא מה שחיפשתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה