כללי /סקר- איך למדתם תוכנות גרפיקה?

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפרופו דפים - את אחד הקורסים הקלדתי ועימדתי.
אני לא מסתכלת בזה. קל לי יותר לדפדף בספר. פשוט לא מחוברת לזה יותר.
המחברות שסיכמתי - אני זוכרת כל עמוד מה כתוב, ואיפה.

• הוסף לסימניות
יש הבדל עצום את מי מלמדים.
כיתה-בגרויות, הגיעו בנות כי צריכות ללמוד לא כולן מחוברות לנושא.-יש אפילו שונאות!
או מקום לימודים "פרוג" או כל מקום אחר ששילמו כסף בשביל ללמוד בו, וממילא הרצון של התלמידה ללמידה גדול יותר!!!
אני מלמדת בכיתה.
מכינה דפים, עם צילומי מסך, כלים, ותרגילים. יש בנות שעוזר להן לסכם מעט על הדפים להוסיף ויש שרק לראות.

וכן גם אני תמיד אהבתי לעבוד כשהמורה הסבירה... (אבל בד"כ נכחתי בשיעורים שאני יכולתי ללמד את המורה, ואז זה היה סיוט!)
והיום אני רואה אצל תלמידותי את "החכמולוגיות" שמפרקות את המחשב מהרשת כדיש לא "השתלט" עליהן....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;919786:
בכוונה לא יצרתי סקר, כי הייתי רוצה שמי שעונה- שירחיב:

1. מה למדתם קודם- אילוסטרייטור או פוטושופ, ומה לדעתכם עדיף קודם?

1. פריהנד :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;921209:
ברינדג'
פוטו
אילוס
אינד'

אף פעם לא שמעתי שלומדים ברידג' קודם...
מעניין איפה למדת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה