סקר לגבי מכשיר E1200

• פותח הנושא mat
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לי יש מכשיר E1200 וכולם מתלוננים שלא שומעים אותי ברור.

אני שומע מצוין. אבל אותי לא שומעים ברור.

ראיתי פה בפרום שיש את הבעיה הזאת לעוד אנשים. וראיתי כאלה שאומרים ששומעים אותם.

מצד מה שאני מבין זה נראה לי בעיה של תוכנה לא של חומרה.

מעניין אותי האם יש את הבעיה למי שתואם כשר דהיינו שהחליפו לו את הimei או למי שזה ממש כשר שיש לו תוכנה של כשר על המכשיר.

אם זה בעיה בתוכנה אולי נפנה ליבואן שיכניס תוכנה מעודכנת.

• הוסף לסימניות
כנ"ל עם המכשיר בגרסה הכשרה
שומעים במכשיר נהדר
כשאני מדבר למכשיר הזה כמעט ולא שומעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1271342:
כנ"ל עם המכשיר בגרסה הכשרה
שומעים במכשיר נהדר
כשאני מדבר למכשיר הזה כמעט ולא שומעים.

כנ"ל

• הוסף לסימניות
שומעים אותי ואני שומעת מצוין.
מכשיר כשר עם חותמת

• הוסף לסימניות
זה תלוי בכמה פרמטרים: חברת תקשורת. כשר/מוכשר. מיקום.
ובמידה שזה מוכשר, איך ומי הכשירו אותו.

• הוסף לסימניות
יש לי חברה שאני מדברת איתה הרבה ויש לה מכשיר כזה ואינני שומעת אותה כראוי. לא יודעת אם הוא כשר או מוכשר.

• הוסף לסימניות
אני בקשר עם כמה וכמה "כשרים" והם נשמעים בסדר גמור

• הוסף לסימניות
יש לי את ה"לא כשר" והוא מעולה!!

• הוסף לסימניות
יש לבעלי E1200 כשר, שומעת אותו מצוין :)

• הוסף לסימניות
לי יש כשר
ולאמא שלי
ולאחיות שלי
ולגיסתי
ואצל כולם שומעים מצוין

• הוסף לסימניות
לנו יש כשר - ממש לא טוב

• הוסף לסימניות
חלק אומרות שהוא טוב וחלק שהוא גרוע
כנראה שהאמת הוא באמצע...

• הוסף לסימניות
ויש כאלה שומעים מצוין. עד כדי כך שאי חדות מפריע מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה