כללי סקר לפרויקט אוניברסלי

איזה משפט מעורר בכם הרגשה של זמן ארוך יותר?

• 3 חודשים.

הצבעות: 23 28.0%
  • 90 יום.

הצבעות: 47 57.3%
  • אני מתלבט/ת...

הצבעות: 12 14.6%

• סה"כ מצביעים
    82
  • הסקר נסגר .
  • הוסף לסימניות
סקר לפרסום אוניברסלי

איזה משפט מעורר בכם הרגשה של זמן ארוך יותר?

1 - 3 חודשים.

2 - 90 יום.

• הוסף לסימניות
אשמח גם לשמוע הסברים פילוסופיים
מהמבינים בתחום, תודה.

• הוסף לסימניות
90 יום נשמע ארוך יותר לדעתי .
אולי מפעת הפער בין המספרים 90 - 3
אם מישהו היה אומר לי 90 יום , היה לוקח לי רגע לתרגם את זה לכמות חודשים ...

• הוסף לסימניות
לי דווקא 3 חודשים, ימים תמיד נראה לי קצר יותר כי זה רק ענין של ימים..

• הוסף לסימניות
90 זו כמות הרבה הרבה יותר גדולה מ-3....
עד שהמח עושה את החשבון של כמה זה בחודשים זה נראה הרבה מאד. ולכן גם אחרי שעושים את החשבון הזה... זהו זה כבר נכנס למח כזמן ארוך....

• הוסף לסימניות
מקפיץ.

• הוסף לסימניות
אצלי למשל זה ישר קפץ שזה שווה,
אבל זה אולי כי מהעבודה של בעלי אני הרבה בענייני תשלומי מתנס"ים ועיריות והתשלום שם הוא שוטף 90 וכבר "יושב" לי בראש שזה 3 חודשים.
כך שאין לי משהו שנראה לי קצר יותר
אולי גם ההסבר הזה יועיל :)

• הוסף לסימניות
לפעמים שלושה חודשים הם פחות מתשעים יום :p

• הוסף לסימניות
90 יום.
שלושה חודשים זה קל לחשב מתי בדיוק זה יוצא. 90 יום זה קצת יותר מסובך (וכמו שאמרו ש90 יום זה לא תמיד שלושה חודשים)

• הוסף לסימניות
אצלי דווקא השלושה חודשים כבר נכנס לקטגוריה של ח ו ד ש י ם שזה נשמע ממש תקופה, לעומת ימים שעוברים לי מהר יותר...

• הוסף לסימניות
הקפצה
הסקר אוטוטו... נסגר,
כמו שכתוב: לא הצבעת לא ראית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה