התייעצות סקר עבור חולי סוכרת

• הוסף לסימניות
אני מפרסמת סקר שנועד לצורך מחקר של איך להקל על חייהם של חולי הסוכרת,
הסקר מיועד לחולי סוכרת בלבד! אם אתם מכירים חולי סוכרת- בבקשה שלחו להם קישור לענות על הסקר
כדי שנצליח לשפר להם את איכות החיים. תודה רבה ותזכו למצוות!!!

• הוסף לסימניות
אני מפרסמת סקר שנועד לצורך מחקר של איך להקל על חייהם של חולי הסוכרת,
הסקר מיועד לחולי סוכרת בלבד! אם אתם מכירים חולי סוכרת- בבקשה שלחו להם קישור לענות על הסקר
כדי שנצליח לשפר להם את איכות החיים. תודה רבה ותזכו למצוות!!!
מי מפרסם הסקר?
כי להבנתי אין להם באמת מושג על עולמם של מאותגרי ;) סוכרת סוג 1
לדוג' למשל אין שם את הפונקציה הבסיסית של בדיקה במד סוכר רציף המכונה בלע"ז סנסור,

• הוסף לסימניות
מי מפרסם הסקר?
כי להבנתי אין להם באמת מושג על עולמם של מאותגרי ;) סוכרת סוג 1
לדוג' למשל אין שם את הפונקציה הבסיסית של בדיקה במד סוכר רציף המכונה בלע"ז סנסור,
אני סטודנטית לתקשורת חזותית ובמסגרת פרוייקט אפיון ועיצוב אפליקציה אינטראקטיבית עבור חולי סוכרת
חקרתי הרבה על הנושא אבל ברור שיש הרבה דברים שלא שמתי לב אליהם, לכן עשיתי את הסקר.
תודה על ההערה ואשמח לשמוע אם יש לך עוד דברים להחכים אותי!

• הוסף לסימניות
אני סטודנטית לתקשורת חזותית ובמסגרת פרוייקט אפיון ועיצוב אפליקציה אינטראקטיבית עבור חולי סוכרת
חקרתי הרבה על הנושא אבל ברור שיש הרבה דברים שלא שמתי לב אליהם, לכן עשיתי את הסקר.
תודה על ההערה ואשמח לשמוע אם יש לך עוד דברים להחכים אותי!
הדבר הבסיסי הוא להבין את החלוקה בין סוכרת סוג 1 (המכונה סוכרת נעורים) לסכרת סוג 2 שמצויה בעיקר אצל מבוגרים,
ובעצם כמעט אין קשר ביניהם לא במחלה לא בהתמודדות ולא בטיפול,

• הוסף לסימניות
הדבר הבסיסי הוא להבין את החלוקה בין סוכרת סוג 1 (המכונה סוכרת נעורים) לסכרת סוג 2 שמצויה בעיקר אצל מבוגרים,
ובעצם כמעט אין קשר ביניהם לא במחלה לא בהתמודדות ולא בטיפול
אני בתור חולי סכרת שנים רבות מרגיש שהסקר שייך לדור הקודם היום הכל כל כך שונה (בגלל המשאבות והסנסורים שעושים חצי עבודה) שחלק מהשאלות לא רלוונתיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה