נכתב ע"י mbr10;795484:פז גז - דמי שימוש 33.2 ש"ח, מחיר לקו"ב 37.9 ש"ח
נכתב ע"י MIRIBZ00;795515:גז יגל הכי זול. כדאי לברר.
שרות מצוין. עברנו מאמישראגז אליהם.
לא, את צריכה שרוב הבנין יעבור, ז"א יותר מחצי.נכתב ע"י mbr10;795910:אם אני רוצה לעבור לחברה אחרת, אני צריכה שכל הבנין יעבור?
המחיר לגז הוא אזורי. כלומר, אותה חברה גובה סכומים שונים מלקוחות באזורים שונים.נכתב ע"י yaakov;796209:במודיעין עילית בשכונת ברכפלד לקוחות סופר גז משלמים 11 ש"ח למ"ק ותשלום חודשי קבוע משהו כמו 10 ש"ח.
זה באמת הכי משתלם, אבל בבניין שלי אין אפשרות כזו. מי שיש לו אפשרות - מומלץ בחום! הפער במחיר הוא בלתי נתפס.נכתב ע"י N.O;798239:אנחנו משתמשים בבקבוקים, בלי חודשי וכו',כשנגמר מזמינים. בקבוק עולה 120 ש"ח, ומחזיק 4-5 חודשים (3 נפשות).
נכתב ע"י yaakov;796209:במודיעין עילית בשכונת ברכפלד לקוחות סופר גז משלמים 11 ש"ח למ"ק ותשלום חודשי קבוע משהו כמו 10 ש"ח.
תירוצים תירוציםנכתב ע"י mbr10;804618:אני משלמת די יקר בפז גז. התקשרתי אליהם, והם אמרו שמחירי הגז עלו בחודש האחרון, וכן היות ואני משתמשת בחודש מעט מאוד (1-2 קוב) אז זה יוצא לי יקר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים