סרטון אנימציה חדש.

• הוסף לסימניות
שלום!

סרטון אנימציה שיצרתי...(אני אמור להוסיף בהתחלה ובסוף כיתוב)

קצת על הסרטון,

הקונספט (הרעיון הכללי של הסרט): היכולת להשיג דברים נעוצה בנחת ובסבלנות בדרך להסגת המטרה.

תסריט בקצרה: ילד מנסה לתפוס פרפר בכוח באמצעות מרדפים אך לא מצליח לתפוס את הפרפר שחומק ממנו בכל פעם. לבסוף הילד מחליט לנוח ולהרפות, והפרפר מגיע אליו מעצמו לתוך ידיו...

אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי העיצוב, האנימציה, והעברת התוכן.

תודה רבה! :)

https://drive.google.com/file/d/0Bz8IJwrjz15tc0YwYVRyLXptd1E/view?usp=sharing

(בשביל לראות באיכות טובה מומלץ להוריד)

• הוסף לסימניות
מדהים! במיוחד ההצצה שלו אחרי הפרפר...
יצרת לבד את הילד או שזה מודל מוכן?
המעבר בין זוויות הצילום מצריך תיקונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש פשוט;1413377:
שלום!

תסריט בקצרה: ילד מנסה לתפוס פרפר בכוח באמצעות מרדפים אך לא מצליח לתפוס את הפרפר שחומק ממנו בכל פעם. לבסוף הילד מחליט לנוח ולהרפות, והפרפר מגיע אליו מעצמו לתוך ידיו...

מקסים. הסתכלתי קודם על האנימציה, ורק אח"כ על הכיתוב של התסריט:, זה מעביר את המסר, ממש זה המסר שעבר לי כשראיתי אני ניסחתי את זה לעצמי כך:
הילד מתאמץ להגיע אל המטרה, ולא מצליח עקב מכשולים, כשכמעט נואש, מגיעה המטרה אליו.

• הוסף לסימניות
לא "עקב מכשולים" אלא עקב ההתאמצות היתירה שלו להשתלט.
כשהוא מפסיק לנסות להפוך את התפוח לזהב... וכשהוא מגלה בהשלמה שלפרפר יש קיום עצמאי אוטונומי
הוא מגלה מתוך נחת שהתפוח הוא תפוח זהב בעצמו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם מלוין;1413483:
לא "עקב מכשולים" אלא עקב ההתאמצות היתירה שלו להשתלט.
כשהוא מפסיק לנסות להפוך את התפוח לזהב... וכשהוא מגלה בהשלמה שלפרפר יש קיום עצמאי אוטונומי
הוא מגלה מתוך נחת שהתפוח הוא תפוח זהב בעצמו.

התחברתי למשל מסיבות מובנות.
רעיון מעניין ומביע.

• הוסף לסימניות
קודם כל, מסר חזק ומובע בצורה מאד מובנת! ביצוע מוצלח ביותר!
אהבתי את ה"מדיטציה" והנשימות...

הארות:
אני לא במקצוע של אנימציה ולכן לא יכולה לתת חוות דעת מקצועית לגבי נתונים ששייכים לתחום הזה. מה שכן, בתור צופה, קצת הפריע לי שלפעמים הילד נראה קצת "סהרורי" וגם התסרוקת והיחפנות פחות נעימה לי לעין. הייתי יותר נהנית מדמות של ילד חביב יותר "נעול" ו"מתוסרק"...:)
יש לציין, שהתנועות שלו דווקא מאד חינניות וממש מביעות בלי מילים את כל ההתרחשות!

• הוסף לסימניות
פשוט מעולה, במיוחד תהליך המרדף והתנועות.
כמובן יש הערות אבל אני בטוח ששמתם לב אליהם עוד לפני שהעלתם, (הכל עניין של זמן).
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
למרות שכבר זכיתי לראות את הסרטון לפני כמה שבועות... כיף לראות אותו כל פעם מחדש . במיוחד כשמכירים את ה"איש הפשוט" שמאחוריו:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1413400:
יצרת לבד את הילד או שזה מודל מוכן?

בעיקרון תכננתי את הסרטון ככה שאוכל להשתלט על כל העבודה לבד, לכן השתדלתי ליצור מודלים וסביבה די פשוטים וחומרים לא מורכבים (למי שמכיר זה מזכיר קצת את הסביבה והסגנון הפשוט של pocoyo).

תודה לכל המגיבים על ההערות וההארות:)!

• הוסף לסימניות
איזה חמוד.....

הילד כל כך מביע, את הרצון, ואת האכזבה ואת השמחה כשהוא מוצא!!

• הוסף לסימניות
מדהים. וגם אם אולי יש קצת הערות. ונסיתי גם קצת להיות בירקותי. אבל הסיפור קנה אותי. ונכנסתי לתוכו ושכחתי מכל הבקרותיות. וזה אומר שממחשים סיפור טוב בצורה שעשית. כל הדברים הקטנים נעלמים. כי יש לזה חן.

• הוסף לסימניות
כמה שעות עבודה יש כאן? מיוחד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה