סרטון הדרכה: בואו להלחם על הדמויות שלכם!

• הוסף לסימניות
מערכת בית פרוג submitted a new Article:

סרטון הדרכה: בואו להלחם על הציור שלכם!

גם אתם מדפדפים בספרי ילדים ונדהמים מהיצירות הצבעוניות החיות על פני הדפים ומפיחות בהם רוח?
כדי להתחקות אחר תהליך העבודה מתחילתו עד גימור האובייקט, הוכן במיוחד בשבילכם סרטון ההדרכה הבא.

הצייר שניאור ירחי, במדור חדש המביא אליכם את תהליך הציור של דמויות דיסני ואחרים, על ידי ציור בסינטיק 22 והמשך עבודה בתכנות העיצוב פוטושופ.

והפעם, בואו ליצור איתנו לוחם יפני מתוך סדרת דיסני.

https://www.youtube.com/watch?v=Ng8Tu38woZQ
כאן הכין לנו...

Read more about this article here...

• הוסף לסימניות
לא מצליחה לראות שום סרטון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נט נקי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני באתרוג ולא רואים זה חסום תעלו קובץ mp

• הוסף לסימניות
שליחה במייל תעזור?
אפשר לשים קישור דרך ג'מבו מייל אבל יש שם תוקף. אפשר גם ע"י קישור חיצוני. אבל מכוון שזה בתוך מאמר הדרך הטובה ביותר, לשלוח קובץ באיכות יותר נמוך למערכת פרוג כדי שישימו אותו בתוך הכתבה כקובץ ולא כקישור חיצוני. חבל לא להראות כי העבודה ממש טובה. תצליח.

• הוסף לסימניות
אפשר לשים קישור דרך ג'מבו מייל אבל יש שם תוקף. אפשר גם ע"י קישור חיצוני. אבל מכוון שזה בתוך מאמר הדרך הטובה ביותר, לשלוח קובץ באיכות יותר נמוך למערכת פרוג כדי שישימו אותו בתוך הכתבה כקובץ ולא כקישור חיצוני. חבל לא להראות כי העבודה ממש טובה. תצליח.
מחכים...

• הוסף לסימניות
מדהים! אבל כואב הלב כל פעם שאתה מוחק חלק..;) אגב חובה השכבה בעט שחור?

• הוסף לסימניות
מדהים! אבל כואב הלב כל פעם שאתה מוחק חלק..;) אגב חובה השכבה בעט שחור?
כואב לכולנו... חח
שום דבר לא חובה, זה פשוט נותן תוצאות יותר טובות, אני שם את הקו השחור בשביל שיהיה
לי שטח עבודה יותר נקי וברור, אני עדיין בתחילת הדרך , אני מאמין שלאמנים אחרים
זה לא מפריע להם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה