סרטון הדרכה על בניית קשיח HDD מחדש

• הוסף לסימניות
אם הוצאת את הצלחות, חבל על הזמן שלך, כמו שכתבו החברים לפני.
שחזור מידע לא מסתכם בהחלפת החלקים, צריך גם ציוד מיוחד להמשך התהליך לאחר הטיפול הפיזי/מכאני.

5771734.jpg
[/IMG]

תוכל לפרט איזה טיפול המשך מדובר
וכן למה אם הוצאתי את הצלחת אז הלך - וכי אי אפשר לנקותם?

• הוסף לסימניות
אי אפשר ללמוד את כל התורה על רגל אחת..
אך בכמה מילים,
חיבור לציוד מקצועי. (אני מניח שאין לך לא את הציוד, ולא את הידע להפעיל אותו, לכן אין טעם לפרט מעבר לכך)
(בתמונה - כונן במעקב, מחובר למערכת)
6965969.JPG

פגעת באיזון של הצלחות

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@yosi44 יש לי טיפ קטן בשבילך
אם ובהנחה שאתה צודק ויש באמת בעיה במה שאתה קורה לזה מחט (שאגב, נקרא ראשי קריאה/כתיבה)
ואני עדיין לא בטוח שאכן הבעיה בראשים (נאמר לי כבר לא פעם שיש בעיה בראשים, והתברר שלא מיניה ולא מקצתיה)

מעולם אבל מעולם לא הוציאו את הצלחות בגלל בעיה כזאת
וכפי שכבר רמזתי לעיל כשכתבת:
ואז לעשות השתלה מקשיח הישן לחדש
והגבתי:
לא נכון בכלל

הוצאת צלחות מהמקום נעשה אך ורק כשאין ברירה
דוגמה לאין ברירה, מנוע תפוס ולמרות כל הנסיונות לשחררו עלו בתוהו, אז מחליפים את הצלחות לדיסק קשיח אחר תקין

במקרה שלך - גם אם נכון (וכאמור אני עדיין בספק גדול אם זה נכון) - שיש בעיה בראשים, אין שום סיבה לגעת בצלחת!!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מצוין מלמעלה נראה שיש לו כלי שאין לי וצריך להשיג אותו את ה"סיר" הזה שמוציא את הדיסק ולהזהר מאד לתפוס את הפינים\מחטים שלא יקבלו שום תזוזה מחוץ למסלול הקבוע שלהם ושלא יפגמו (וגם רחמי שמים כי בסרטון גם המומחה הזה מעיד שלא הצליח לשחזר הכל עכ"פ בפעם הראשונה... וגם נשמע מדבריו כאילו פה היה יוצא דופן שממש הצליח לו ולא תמיד מצליחים)
אני מקווה מאד שאתה לא מתיימר לחקות את מי שרואים בסרטון וחושב להצליח

מבצע הסרטון/ההחלפה, משחזר מידעו ומורה לשחזור מידע מזה כ20 שנה
אז עם כל הכבוד, מלראות איזה סרטון של 19 ומשהו דקות, ועד לביצוע של בן אדם ברמה של משחזר מידע + מורה לשחזור מידע כ20 שנה המרחק הוא ענק

אגב בסרטון הזה, הוא אכן משתמש להוצאת החומר עם מערכת ייעודית שעולה באיזור ה5000 דולר
כן כן שמעת טוב
חמשת אלפים דולר טבין ותקילין
אתה הולך לקנות את זה בשביל שחזור אחד בודד ? אני בספק רב
הופס לאמיתו של דבר, אני יודע שלא
הרי אתה אפילו לא מוכן לשלם 1000 עבור השחזור
תוכל לפרט איזה טיפול המשך מדובר
1. רוב הפעמים צריך לטפל עם בעיות של הפעלת הדיסק
2. ייצוב הדיסק במשך זמן העתקה
3. בעיות כאלה ואחרות שנוצרות בזמן העתקה
כל הנ"ל בלתי אפשרי לעשות בלי ידע, ובלי מערכות ייעודיות
כי גם לנקות זה מקצוע שלם
אם איזה חומר משתמשים לניקוי
אם מה מנקים
איך מייבשים
בנוסף לבעיית איזון

• הוסף לסימניות
.
מעניין אך היצרנים לכתחילה בונים את כל הקשיחים האלו ותמיד הם עובדים מצוין. תגידו הם מושיבים אצלם מלאכי השרת שעושים על כל כונן וכונן את כל העבודה שההוא עשה בסרטון?
א, העבודה נעשית עם רובוט ברמת דיוק שבן אנוש לא יכול להגיע לזה גם בעוד 50K שנה
ב. כל דיסק קשיח (כן כן כל דיסק קשיח מהמליוני דיסקים שמיוצרים ביום) עובר בקרת איכות לפני האריזה (כן, ברור, אוטומטי)
אגב הLLF האמיתי (לא מה שנקרא היום LLF) מתבצע בשלב הסופי אחרי הייצור ולא תוך כדי ייצור

• הוסף לסימניות
א, העבודה נעשית עם רובוט ברמת דיוק שבן אנוש לא יכול להגיע לזה גם בעוד 50K שנה
אה, ושחכתי להוסיף
שממש לא
.מעניין אך היצרנים לכתחילה בונים את כל הקשיחים האלו ותמיד הם עובדים מצוין. תגידו הם מושיבים אצלם מלאכי השרת שעושים על כל כונן וכונן את כל העבודה שההוא עשה בסרטון?
גם שמה קורה תקלות
לדוגמה כל הדיסקים הקשחים עם מס' לא סטנדרטי
לדוגמה 750GB היה במקור הייצור דיסק של טרה
אבל כשלא עבר את בקר האיכות או משום שהצלחת לא היתה טובה או שהתקלקל הראש קורא על הדרך
הוא חזר לפס ייצור וחתכו ממנו ראש אחד (מתוך 4) והפך ל750 במקום אלף (דוגמה אחד מתוך רבות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה