סרטון תדמית..

• הוסף לסימניות
וואו! זה פשוט מהמם!
אהבתי איך שהכל כ"כ שמח והילדים שמחים וצוחקים, זה נראה שתמיד את ככה, זורמת איתם, וגורמת להם לרצות להצטלם (כמו למשל שאת מראה להם מה יצא...)
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
פשש כל הכבוד!
הפקה מושלמת.

נראה שעות של עבודה ומחשבה על כל פרט.

מרשים ביותר.

יעל, עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wiskie;2443645:
וואו! זה פשוט מהמם!
אהבתי איך שהכל כ"כ שמח והילדים שמחים וצוחקים, זה נראה שתמיד את ככה, זורמת איתם, וגורמת להם לרצות להצטלם (כמו למשל שאת מראה להם מה יצא...)
כל הכבוד!
תודה:)
אחרי הכל הם הילדים הם השחקנים הראשיים בסוג צילום הזה. מגיע להם יחס וכבוד!:):)

נכתב ע"י רותי המניק;2443657:
פשש כל הכבוד!
הפקה מושלמת.

נראה שעות של עבודה ומחשבה על כל פרט.

מרשים ביותר.

יעל, עלי והצליחי!
תודה רותי

נכתב ע"י דבורי ליברמן;2443696:
יעל את ענקית!
דבורי את חמודה בפירגון שלך
עושה לי טוב.

• הוסף לסימניות
יעל יצא מקסים.מעביר תחושה של כיף גדול לילדים ומקצועיות .בהחלט משכנע!!

• הוסף לסימניות
מקסים ומקצועי במיוחד! מגרה מאד! ממבט של עורכת ושל אמא...

• הוסף לסימניות
וואוו יעל אחד הדברים
הסתכלתי את זה כבר פעמיים
אין לי מילים.......
מושלם מכל הבחינות!
עלי והצליחי:)

• הוסף לסימניות
מהמם!
יפה לראות איך התמונה הופכת אותם לעוד יותר מדהימים.

• הוסף לסימניות
חתיכת הפקה הרמת,
מושלם ומקצועי ביותר
בא לי לשלוח את הילדים שלי ליום כיף אצלך:) זה נראה ממש כך

• הוסף לסימניות
יעל, עושה חשק לבוא להצטלם אצלך

• הוסף לסימניות
מהמם
נראה שזו חויה קסומה להצטלם אצלך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה