סרטונים מיש לי יום שי...

• הוסף לסימניות
אני לא הצלחתי להוריד כלום ממה שנמצא ברפידשר,יש מישהו אולי שיוכל לשלוח
לי את הסרטונים של הדגים,והים,והצפורים למייל???

• הוסף לסימניות
יש לי את הסרטונים של המים. אם את רוצה, תודיעי לי באישי.

• הוסף לסימניות
האם אפשר לשלוח לי סרטונים של ים דחוף ,תודה

• הוסף לסימניות
הקפצה...
האם יש למישהו סרטונים של ים / גלים ...?

תודה רבה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
אם זה טוב לך, יש לי עוד

קבצים מצורפים

• VSU113T.mov
    6.5 MB · צפיות: 31
  • L09_046t.mov
    7.1 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הנה-

קבצים מצורפים

• גלים.MPG
    3.6 MB · צפיות: 24
  • L09_049t.mov
    7 MB · צפיות: 23
  • L09_045t.mov
    6.3 MB · צפיות: 25
  • L09_048t.mov
    6.7 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל עוד סרטונים בנושא הנ"ל
תודה תודה רבה!

• הוסף לסימניות
במוצ"ש, אם תרצי, אעלה עוד.

• הוסף לסימניות
אשמח אם תעלו סרטונים גם בנושא הנ"ל וגם:
אנשים / ילדים מתפללים
תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערבת.
אבל איך פותחים אשכול חדש?
לא תגובה לנכתב.
תודוה לעונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה