סרטוני פישר-פרייס בעברית - יש חיה כזו ?

• הוסף לסימניות
שלום חברים
לפני תקופה קיבלתי מחבר סידרה בת 5 סרטונים ששם המותג שלהם הוא fisher price.
מדובר בסרטונים לילדים, חמודים להפליא.
יש שם אפשרות לבחירת שפת המלל, אלא שהאפשרויות הם אנגלית וצרפתית בלבד.
על אף זאת, הילדים שלי משוגעים על הדבר הזה אפילו שהם לא מבינים אף מילה (האמת, זה באמת חמוד ביותר. לא רואים הרבה כאלו)
השאלה שלי היא, אם מישהו מכיר את הדבר הזה, ואם יש אפשרות להשיג דבר כזה בעברית, או שהתענוג הוא לחוצניקים בלבד.
מצ"ב סרטון אחד (מחולק ל 2)
מתנצל על האיכות. הייתי חייב להוריד איכות כדי שאוכל להעלות.
תודה.

קבצים מצורפים

• חלק 1.wmv
    14.4 MB · צפיות: 451
  • חלק 2.wmv
    15.3 MB · צפיות: 348
  • הוסף לסימניות
תודה.אפשר להעלות עוד? אפשר דרך ג'מבומייל?

• הוסף לסימניות
יש בעברית סדרה בסגנון- "בוב הבנאי".

• הוסף לסימניות
קבלתי את הדיסק הזה מחברה -
היא קבלה את זה בקניה של משחק של פישר פרייס.
(נראה לי שהמשחק נקנה בחו"ל)

זה באמת מאד יפה , וגם אצלינו הילדים משוגעים על זה , ומבינים את ההתרחשות - אעפ"י שזה לא בעברית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגרינה;535890:
איפה משיגים?

אני קניתי את הדיסקים בארופה....(בערך 5 סיפורים)

כל דיסק עלה פחות מ10 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה