סרטוני שואה

וגם שוב מאה ילדים שלי
איך אני מעתיקה את כל כתובות המיילים להודעה חדשה
כי יהודי היערות עדין עולה ושכחתי להעתיק קודם וכולם בעותק מוסתר כך שלא ניתן להעתיק רגיל....

וגם שוב מאה ילדים שלי
איך אני מעתיקה את כל כתובות המיילים להודעה חדשה
כי יהודי היערות עדין עולה ושכחתי להעתיק קודם וכולם בעותק מוסתר כך שלא ניתן להעתיק רגיל....

גם בעותק נסתר, ניתן להעתיק. יש לך חץ קטן בצד של הכתובות שפותח בחלונית אחת את כל הכתובות, את בוחרת אותן, עושה העתק ומדביקה להודעה החדשה

עשיתי כך וכששלחתי כתב על כולם שגיאה

תודה רבה עזרתם לי מאוד

בשמחה
מי שרוצה עוד שיבקש ממי שקיבל
כי אני יוצאת לשבוע עבודה.................
בהצלחה
ובשורות טובות

אשמח לקבל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

חלק 4 של יהודי היערות ונולדה בדאכו
נחסם בנט פרי
מי שהספיק והוריד ויכול להעלות שוב ולשלוח
שיעדכן כדי שיפנו אליו
כי לי כבר אין זמן לזה
בהצלחה

כל האחרים
אין טעם לפנות אלי עוד
תבקשו ממי שכבר הוריד....

אשמח גם לקבל קישור ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

גם אני אשמח לקבל למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה ויישר כוח!

גם ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה