- הוסף לסימניות
מי שמוכן לשלם על זה 4 ש"ח, אז בבקשה: http://www.fileflyer.com/view/1SU53RGGLURJl
נכתב ע"י sunshine;1141013:יהודי ת"ח צריך סרטים?!...
למה לא לקרוא או לשמוע הרצאות?...
(אני שואלת ברצינות)
נכתב ע"י המקצוען;1140707:מי שמוכן לשלם על זה 4 ש"ח, אז בבקשה: http://www.fileflyer.com/view/1SU53RGGLURJl
נכתב ע"י תמי1;1141255:לפני שנשלם 4 ש"ח אולי תוכל לפרט בבקשה מה יש שם?
נכתב ע"י המקצוען;1141014:אני שאלתי את עצמי את אותה השאלה עד שקראתי את כל האשכול..
דהיינו אין כוונת פותח האשכול ל"ס-ר-ט-י-ם" רח"ל, אלא כוונתו למושג "ווידאו", שזה כולל הרצאות/שיחות/אדמורי"ם וכו' בפורמט צפייה.. ומשום מה נכנסה לו המילה 'סרטים'..
אני משער שאם היתה אפשרות לפותח האשכול לשנות המילה ההיא, הוא היה עושה את זה מזמן..
נכתב ע"י sunshine;1141013:יהודי ת"ח צריך סרטים?!...
למה לא לקרוא או לשמוע הרצאות?...
(אני שואלת ברצינות)
נכתב ע"י המקצוען;1141259:ביקשתי ממשהו לחפש לי את הסרט הזה [הערת שוליים] ברשת, והוא מצא אתר הורדות עם קישורים לשרתי הורדה, ובין כולם היה את פיילפלייר..
עלות ההורדה היא 4 ש"ח ל48 שעות הורדה מהשרת ההוא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים