סרטים מתאימים ליהודי ת"ח

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש לי הרבה באידיש אבל אין לי איפה להעלות כל כך הרבה חומר
רק באמצעות אונקי

• הוסף לסימניות
יהודי ת"ח צריך סרטים?!...:confused::confused::confused:
למה לא לקרוא או לשמוע הרצאות?...

(אני שואלת ברצינות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;1141013:

(אני שואלת ברצינות)

אני שאלתי את עצמי את אותה השאלה עד שקראתי את כל האשכול..
דהיינו אין כוונת פותח האשכול ל"ס-ר-ט-י-ם" רח"ל, אלא כוונתו למושג "ווידאו", שזה כולל הרצאות/שיחות/אדמורי"ם וכו' בפורמט צפייה.. ומשום מה נכנסה לו המילה 'סרטים'..

אני משער שאם היתה אפשרות לפותח האשכול לשנות המילה ההיא, הוא היה עושה את זה מזמן..

• הוסף לסימניות
הי, בדיוק לפני מספר דקות פתחתי אשכול שכלל גם הוא את המילה "סרטים" אך הלואי והיה בעל תוכן זהה..... (לא בעניין האישפוז חלילה, אלא בעיניין הת"ח)

בכל אופן- יש אתר נהדר בשם "JDN"
http://www.jdn.co.il/
שייך לאיזו שהיא חסידות, ויש בו אלפי הסרטות וגלריות מכל גווני הקשת החרדי!!! (והחרדי ההדוק דווקא.....)

רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמי1;1141255:
לפני שנשלם 4 ש"ח אולי תוכל לפרט בבקשה מה יש שם?

ביקשתי ממשהו לחפש לי את הסרט הזה [הערת שוליים] ברשת, והוא מצא אתר הורדות עם קישורים לשרתי הורדה, ובין כולם היה את פיילפלייר..
עלות ההורדה היא 4 ש"ח ל48 שעות הורדה מהשרת ההוא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1141014:
אני שאלתי את עצמי את אותה השאלה עד שקראתי את כל האשכול..
דהיינו אין כוונת פותח האשכול ל"ס-ר-ט-י-ם" רח"ל, אלא כוונתו למושג "ווידאו", שזה כולל הרצאות/שיחות/אדמורי"ם וכו' בפורמט צפייה.. ומשום מה נכנסה לו המילה 'סרטים'..

אני משער שאם היתה אפשרות לפותח האשכול לשנות המילה ההיא, הוא היה עושה את זה מזמן..

נכתב ע"י sunshine;1141013:

(אני שואלת ברצינות)

ח"ו! לא התכוונתי לסרטים אלא לתוכן ערכי בפורמט צפיה.
הקריאה קשה כרגע, ולשמוע הרצאות די מייבש את מי שנמצע בתנוחה אחת כבר שלושה שבועות.

ב"ה אתמול בבוקר, בלי התראה הוא קיבל שחרור.
כל כך לא צפוי, לא נראה היה בכיון. אבל גם הרופאים החליטו שההחלמה הטובה ביותר היא בבית.

כמובן שגם שם הוא צריך תעסוקה, כי הוא לא נייד לגמרי, אבל הכל כבר נראה אחרת.
אני בעז"ה אצור קשר עם כל המעלים והמציעים, כדי לקחת חומרים שיהיו מתאימים לו להמשך השיקום.

תודה רבה לכולם ותזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
דיסקים של "בחצרות קדשנו" יענין אותו?
ארועים בחצרות של אדמו"רים ורבנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1141259:
ביקשתי ממשהו לחפש לי את הסרט הזה [הערת שוליים] ברשת, והוא מצא אתר הורדות עם קישורים לשרתי הורדה, ובין כולם היה את פיילפלייר..
עלות ההורדה היא 4 ש"ח ל48 שעות הורדה מהשרת ההוא.

מה אני אקבל מזה? את "הערת שוליים"?
איך משלמים?
דרך איפה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה