דרוש מידע סרט" אמא" של טלי אברהמי

• הוסף לסימניות
ממש יפה.
קצת הציק לי שחסר שם יהדות. כאילו לקחו תסריט שמישהי חילונית כתבה, קצת ליטשו מסרים, הוסיפו תלבושות צנועות (אגב- צנועות בהחלט), והפיקו לחרדים.
כאילו- אין שם שום דגש על היהדות, אפילו לא בדברים זניחים.
חשבתי על כך. נראה שזה כביכול סרט גויי. אין שום איזכור ליהדות ולהשקפות. כלום.
אבל עדיין יש מסר מדהים.

• הוסף לסימניות
ממש יפה.
קצת הציק לי שחסר שם יהדות. כאילו לקחו תסריט שמישהי חילונית כתבה, קצת ליטשו מסרים, הוסיפו תלבושות צנועות (אגב- צנועות בהחלט), והפיקו לחרדים.
כאילו- אין שם שום דגש על היהדות, אפילו לא בדברים זניחים.
היה חסר גם לדעתי שלא ציינו את המיקום של הסיפור ברחבי הגלובוס כי בארץ זה בטוח לא...
אז איך כולן דוברות שם עברית ?!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מתי אמרו ?
בדר"כ בתחילת הסרט מציינים על המסך את המיקום של הסיפור וגם בסביבות איזה שנה זה כאילו מצולם.
פה לא זכור לי שהיה.
בהתחלה לא היה, אבל איפשהו באמצע דיברו על פריז.

• הוסף לסימניות
בהתחלה לא היה, אבל איפשהו באמצע דיברו על פריז.
זה אני גם הבנתי שהיא הולכת ללמוד בפריז בסדר ...
אבל זה לא אומר שהסיפור קרה בצרפת... סתם חסר את המיקום לי זה היה נראה שוויץ .

• הוסף לסימניות
זה אני גם הבנתי שהיא הולכת ללמוד בפריז בסדר ...
אבל זה לא אומר שהסיפור קרה בצרפת... סתם חסר את המיקום לי זה היה נראה שוויץ .
גם בצרפת יש אלפים...
הפריע לי שלא מובן באיזה תקופה זו...

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איפה ומתי הקרנות היום בבני ברק?

• הוסף לסימניות
שלום
דרש מידע
האם למישהי יש מידע על הקרנת הסרט "אמא" של טלי אברהמי בירושלים בקרוב?
שמעתי שיש משהו ברחוב הלל
למישהו יש מידע ותאריך ושעה ודרך לרכישה?
תודה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה