סרט בתוך ספר או אלבום

• הוסף לסימניות
דחוף!!!!
מישהו יודע איך אני עורכת סרט שאמור להיות בין דפי ספר או אלבום? כלומר, אני רוצה שיהיה ספר פתוח ובפנים תמונות קפואות (שלי) והם הופכות לסרט.
שמעתי שיש תוכנה של אלבום, זה נכון? יש למישהו מושג כיצד משיגים זאת?

רוב תודות!!!

• הוסף לסימניות
זה נשמע כמו טמפלט של אפטר, משחק עם תמונות ואנימציה של ספר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;599934:
זה נמשע כמו טמפלט של אפטר, משחק עם תמונות ואנימציה של ספר.
איך אפשר להשיג טמפלט כזה?
נראה לי שיש תוכנה מיוחדת לזה ספציפית חוץ מאפטר.

• הוסף לסימניות
יש באתרים שונים של מכירת טמפלטים כמו : VIDEO HIVE ודומיו. יש להם ים של טמפלטים מכל הסוגים והמינים, והם לא יקרים מאד, ושווים של אגורה.
יכול להיות שיש תוכנה מיוחדת. אני לא מכירה.

• הוסף לסימניות
עשה זאת בעצמך...

לא כזה מסובך להכין באפטר ספר מדפדף לבד
את מכינה כל דף בקומפוזיציה בגודל הרצוי, (עם הוידאו או התמונות שאת רוצה שיראו עליו)
את נקודת המרכוז תעבירי לקצה הדף
תסובבי את הדף על ציר הy
בנקודת ה 0 (בסביבות 90 מעלות) כשהדף לא נראה
תחליפי אותו בדף הבא ותמשיכי את הסיבוב עד סופו
כך יראה שהדף מדפדף.
וכך הלאה לכל הדפים.
אפשר גם להוסיף אפקט של page curl בשביל הקיפול של הדף
וכן להוסיף מצלמה וכו'
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rr31;600212:
לא כזה מסובך להכין באפטר ספר מדפדף לבד
את מכינה כל דף בקומפוזיציה בגודל הרצוי, (עם הוידאו או התמונות שאת רוצה שיראו עליו)
את נקודת המרכוז תעבירי לקצה הדף
תסובבי את הדף על ציר הy
בנקודת ה 0 (בסביבות 90 מעלות) כשהדף לא נראה
תחליפי אותו בדף הבא ותמשיכי את הסיבוב עד סופו
כך יראה שהדף מדפדף.
וכך הלאה לכל הדפים.
אפשר גם להוסיף אפקט של page curl בשביל הקיפול של הדף
וכן להוסיף מצלמה וכו'
בהצלחה
עם קצת עבודה, הרעיון נראה לי באמת מוצלח.
יש למישהו תמונה מתאימה לדף ספר או אלבום עתיק?

• הוסף לסימניות
בהצלחה

אולי זה יעזור לך

קבצים מצורפים

• paper007.jpg
    KB 270.5 · צפיות: 28
  • paper011.jpg
    KB 330.1 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
בס"ד
גם אני הייתי צריכה ליצור ספר באפטר ולקח לי ה-מ-ו-ן זמן להבין את הטכניקה
ההדגשה היא באמת כמו שאמרו פה שלאחר שהדף מגיע לאמצע צריך להעביר אותו לשכבה גבוהה יותר

קבצים מצורפים

• תמונת שכבות גמרא.jpg
    KB 119.3 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה