סרט על הרב עובדיה

• הוסף לסימניות
ביקשו ממני לברר:
האם מישהו יודע מי הפיק/ערך את הסרט על הרב עובדיה שהקרינו ביד אליהו?
זה די דחוף, כל מידע יתקבל בברכה

• הוסף לסימניות
היו שם 2 סרטים
הראשון הופק ע"י הידברות! - מדהים ומקצועי,

השני הוקרן בסוף הערב ונראה חובבני יותר
תערובת של כל מיני תוכניות וסרטונים שחוברו יחד,

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי השני נערך ע"י נכדת הרב........

• הוסף לסימניות
תודה לכן
אפשר להגיד לי בערך איזה אורך היה לשניהם?

נכתב ע"י batell;1115678:
עד כמה שידוע לי השני נערך ע"י נכדת הרב........

זה גם מה שאני שמעתי... מישהו יודע איך אפשר ליצור איתה קשר?

• הוסף לסימניות
הראשון מתומצת וקולע כ- 10 דקות,

השני ארוך יותר ברובו חלקים מתוכנית שנעשתה בעבר על מרן בטלוויזיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1115689:
יש מצב להשיג את הראשון?
תפנה למשרדי הידברות,

את השני אצל "פנחס ראובן" - מלכות דוד רח' השומר בבני ברק

• הוסף לסימניות
ואוו מדהים עד לפרטים הקטנים! גם העריכה וגם התמצות המענין.

אהבתי יותר מכל-

• הוסף לסימניות
מישהוא יכול לעלות בבקשה לחסומים?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה