סרט עם קובץ של תרגום

• פותח הנושא 650
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי סרט באנגלית בלי תרגום
ומצורף קובץ srt איך
אני גורמת לסרט לזהות את התרגום?

• הוסף לסימניות
הנגן החינמי VLC עושה את זה טוב
שני הקבצים צריכים להיות באותה תיקייה
עם אותו שם (הסיומת כמובן נשארת שונה)
ואז אוטומטית הנגן הזה מזהה את הכיתוביות
אם לא יש לך בנגן אופציה של פתיחת כיתוביות

• הוסף לסימניות
יש לי vlc
הוא התחיל לזהות את זה אבל בצורה משובשת

• הוסף לסימניות
תנסי בנגן Crystal Player

• הוסף לסימניות
אין לי את זה
עכשיו זה בכלל לא מזהה את התרגום

אולי משהו יכול להסביר לי איך אני מבקשת בתוכנה vlc שיזהה את התרגום?

• הוסף לסימניות
כמה שאני מכירה את VLC לפעמים הוא משבש בתרגום
אבל במדי פלייר הוא לא פותח לך?
אם 2 הקבצים באותה תקיה ובאותו שם אז כשאת מפעילה את הוידאו במדיה פלייר הוא מצרף את התרגום נסי את זה

• הוסף לסימניות
יש בנגן אפשרות פתיחת קובץ כיתוביות
זה נמצא בתפריטים למעלה- או תחת וידאו או תחת כיתוביות
ואם הכיתוביות לא מתאימות יש אפשרות לסנכרן אותם- בכלים- סנכרון כיתוביות-
ניתן להשהות אותם לכמה שניות שיתחילו יותר מאוחר ממה שהן מתחילות כרגע, או להאט אותן או להאיץ.

• הוסף לסימניות
לא חייבים שזה יהיה באותו שם כדי שזה יעבוד. פשוט אם זה באותו השם זה אמור לזהות אוטומטית. כדי להפעיל את התרגום פשוט גוררים את קובץ התרגום על הסרט הפועל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה