סרט קופץ עד כדי סחרור

• הוסף לסימניות
כן תודה.
אני אעלה אותו לארדיסק ואעביר לך.

• הוסף לסימניות
אין לך מה להעביר, אני צריך שאת בתור מי שמכירה את הבעיה תראי לי מה הבעיה, כי אני בטוח שאצלי זה יעבוד ללא קפיצות.

• הוסף לסימניות
הקפיצות זו הבעיה...
גם אצלי זה עובד ללא קפיצות בתוכנות מסוימות כמו
VLC מדיה
WINAMP
הבעיה שבוינדו מדיה הרגיל זה מתנגן בקפיצות
האם יש פתרון לדבר? איזה קודקים שאצרף לדיסק או משהו כזה?

• הוסף לסימניות
אולי תצלמי תמונת מסך, שנבין למה הכוונה קפיצות? באילו קטעים בסרט זה קופץ לך?
אולי זה קופץ לך בקטעים שעשית האטה/ הרצה של הסרט? או אולי בכל הסרט?

• הוסף לסימניות
מצילום מסך לא יוכלו להבין.
אוכל לשלוח במייל קטע קצר (לא אוכל להעלות לפה מפני צינעת הפרט..)
אין האטה והרצה. הכל במהירות 100%, ללא אפקטים.
כמעט ואין עריכה למעט חיתוכים ופיידים.
לעניות דעתי עיקר הבעיה זה שהקובץ המקורי נלקח מקובץ דיוידי שאין לי מושג באיזו דרך סגרו.
האם יש הצדקה למחשבה הזו?
או יותר נכון לשאול, יש פתרון?

• הוסף לסימניות
להמיר את הקובץ

• הוסף לסימניות
זה נשמע כמו בעיה של המרה, אם לתוכנת הצפיה אין את הקודק המתאים, או שהיא לא קוראת את הקובץ בקידוד הנכון, יכולות להווצר בעיות בטימקוד, וקפיצות.
לדעתי, הפתרון הטוב ביותר הוא להמיר את הקובץ המקורי, ולההחליף אותו בפרויקט בקובץ החדש.

• הוסף לסימניות
יש הבדל בהמרה לאבי או בסגירה לאבי?

• הוסף לסימניות
AVI זו סיומת של קובץ שקודד בעזרת מקודד מסוים.
זה יכול להיות אחד מתוך עשרות ואולי מאות מקודדים שנותנים בסופו של התהליך, קובץ בסיומת AVI. כך שיכול להיות מספר קבצים שהסיומת שלהם AVI, אך כל אחד התנהג אחרת, וחלק מהם לא יעלו לפרימייר או יצרו בעיות.
ולכן, יש הבדל אם תמירי את הקובץ המקורי ותערכי את הקובץ החדש, שקודד בעזרת קידוד אחר, או תקחי את הקובץ המקורי שערכת, ותייצאי אותו לAVI.

• הוסף לסימניות
אין הבדל בין ייצוא לAVI לבין המרה, שניהם עושים המרה כפי שאני מבין.
אלא אם את שומרת על פורמט סרט המקור.

• הוסף לסימניות
אני הסברתי לה כך: שאם היא לוקחת את סרט המקור, ועורכת אותו ואח"כ מיצאת לAVI אז אם יש בעיה של קובץ מקור שקודד לא נכון, לד'ג מספר פריימים לא נכון,וכו', אז, גם אם היא תייצא אותו לAVI תתקבל בעיה.
אך, אם היא תערוך סרט שהומר בצורה נכונה, אז, הייצוא לAVI לא יכלול בעיות של קדוד לא נכון.
ולכן, כדאי לפני המרה לוודא שהקובץ המקורי הומר נכון, ופועל היטב בכל התוכנות, ולפתוח קובץ המתאים בהגדרות לקובץ החדש שהומר.
הובנתי? אני צודקת?

• הוסף לסימניות
טוב.
עדכונים!!!
תודה לBRO!!!!
(עדיין לא ניסיתי בהכל אלא בקטע קטן אבל זה עבד)
קודם כל המרתי את הקובץ המקורי מהדיסק לאבי.
ואח"כ ייבאתי לפירימייר וסגרתי לדיוידי.
ועובד..
שומעים טוב?
מתנגן חלק!!!!!
תודה לכולכם!!!!!!
:):):):):):)

• הוסף לסימניות
שמחה בשמחתך!
חיכיתי לעדכונים,
ואני שמחה שעזרתי!
בהצלחה לך!!!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה