כללי סריקה איכותית להגדלה

• הוסף לסימניות
יש בידי תמונות שצולמו לפני 50 שנה, (התמונות קטנות גודל 5/5 ס"מ בגווני אפור)
המטרה: לסרוק שתהיה אפשרות להגדיל לפלקט בגודל 80/80 ס"מ לתערוכה.
מה אתם אומרים? באיזו רזולוציה לסרוק?:confused::confused:
תודה רבה

• הוסף לסימניות
סריקה

עדיפות לסרוק החל מ300 רזולוציה, אני בעקרון סורקת לפחות 400-500 כי ראיתי שזה עדיף לתמונות קטנות בשביל שיהיה לך הכי טוב שניתן.
לא כל סורק זה סורק טוב עבור זה.
ממש לא נראה לי שהסריקה תהיה איכותית עבור הגדלה לגודל שציינת.
אם צריך עוד עזרה אני סורקת ומשחזרת תמונות על בסיס יומי אז בכיף.

• הוסף לסימניות
אם אני עושה חישוב נכון, הכוונה היא להגדיל את התמונות פי 16. (מישהו מוכן לבדוק אותי בנושא?)
מכיוון שכדאי להדפיס ב-300PPI, צריך לסרוק ב300X16 שזה 4800...
מדפסת ביתית ממוצעת לא מגיעה לאיכות כזאת, נראה לי, אז אפשר לסרוק אצל מישהו שמתמחה בזה.

אני מקווה שאני לא מטעה בנושא, אבל ממה שידוע לי זה המצב.

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה לך ללכת למישהו שמתמחה בסריקות ויש לו גם את הציוד המתאים לכך.
מניסיון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה