כללי סריקה איכותית

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה מודפסת באיכות גבוהה בגודל גלויה ואני מעונינת להדפיס אותה בגדול
לגובה 4 מטר.

השאלה שלי האם יש איזה סריקה מיוחדת שהפוסטר ישאר איכותי אחרי הגדלה של מאות אחוזים?

ואם כן איפה עושים את זה....

• הוסף לסימניות
ביררת אצל נקי כפיים?

• הוסף לסימניות
כמה שהתמונה והסריקה תהיה איכותית עדיין מדובר פה בהגדלה של עשרות אלפי אחוז, כך שבכל מקרה יצטרכו לעבד בפ"ש או בתוכנת הגדלה מקצועית

• הוסף לסימניות
אני חושב כמו נקי כפיים, ידרש המון עיבוד בפוטושופ, אבל יש טכניקות להשביח איכות תמונה.
טיפ קטן בעניין, הערוץ הכחול הוא הערוץ המלוכלך ביותר.

• הוסף לסימניות
עדיף לשלוח ללשכת שירות מקצועי.
יש להם סורק מקצועי ששומר על כושר ההפרה והצבעים! בתמונה.

אם בכל זאת רוצים לסרוק בבית, אז ראשית יש לברר היכן את אמורה להדפיס?
כזה גודל עצום של תמונה מסתכלים למרחוק, בד"כ 150 DPI זה כבר די והותר. (בשלטי חוצות עוד יותר פחות.

אח"כ יש לסרוק לגודל ובDPI שיתאים להדפסה.
באם רוצים להגדיל תמונה שכבר סרוקה, יש לשים לב לאינטרפולציה של ההגדלה, שתהיה על סמוט ולא על שארפ

• הוסף לסימניות
שאלת תם: לצלם את התמונה חיצונית עם מצלמה מקצועית בתקריב, עם רזולוציה של 10 מגה פיקסל, לא תביא תוצאה מתאימה?

• הוסף לסימניות
סורק תמיד יותר איכותי ממצלמה, בצבעים, איזון לבן, חדות ועומק ביט.

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה אני רואה כזה דבר...
וישנה אפשרות לעשות זאת..
משו בג"ש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טיפוגרף;64539:
אני חושב כמו נקי כפיים, ידרש המון עיבוד בפוטושופ, אבל יש טכניקות להשביח איכות תמונה.
טיפ קטן בעניין, הערוץ הכחול הוא הערוץ המלוכלך ביותר.

כל תמונה משפיעה על ערוצים שונים.
אם כבר ערוצים, אז תיקונים כמו חידוד ללא ארטיפקטים, מבצעים בערוצי LAB שאז יש שליטה על צבע התמונה ולא מרכיב האור.

• הוסף לסימניות
שלמה, אתה נשמע מקצוען. בא תהיה לענין
ותן לנו הדגמה קצרה לתיקון וחידוד תמונה לפי שיטתך...

• הוסף לסימניות
מספיק לכתוב בגוגל "חידוד תמונה" ותראה כמה שפע של מאמרים יש.
בע"ה עוד אכתוב בל"נ על ההבדלים בין השיטות.
מה שחשוב לדעת, שחידוד מבצעים לפי הגודל הסופי של התמונה
(אפשר גם בתצוגה של 100% הגדלה)

• הוסף לסימניות
עוד שאלה בנושא למי שיכול לעזור אני כבר מודה מראש

יש לי תמונה שבמקור באיכות מאוד מאוד גרועה

ואני צריך להגדיל לממש גדול מאוד

מה אני יכול לעשות שישאר באיכות הכי טובה שרק שייך?

אני צריך את דחוף דחוף אם אפשר לעזור.

• הוסף לסימניות
הגדלת תמונה

בגירסאות ישנות, הייתה המלצה להגדיל כל פעם ב10% ובשיטת אינטרפולציה של ריכוך

בגירסאות 9 ו10 יש גם את הרעיון הבא

קבצים מצורפים

• 1195640599-1.pdf
    KB 528.6 · צפיות: 8
  • 1195640599-2.pdf
    KB 554.3 · צפיות: 9

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה