עזרה סריקה אלחוטית - XEROX B215

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרת בעלי מדפסת זו, או כל מי שמבין בזה...

התקנתי את המדפסת באמצעות דיסק ההתקנה, וחיברתי באמצעות כבל USB למחשב. לאחר מכן, חיברתי את המדפסת באופן אלחוטי למחשב אחר. אני רוצה לסרוק מהמדפסת למחשב שמחובר באופן אלחוטי, אך שרתי הסריקה במחשב לא מוצאים את המדפסת.

מה עושים?

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרת בעלי מדפסת זו, או כל מי שמבין בזה...

התקנתי את המדפסת באמצעות דיסק ההתקנה, וחיברתי באמצעות כבל USB למחשב. לאחר מכן, חיברתי את המדפסת באופן אלחוטי למחשב אחר. אני רוצה לסרוק מהמדפסת למחשב שמחובר באופן אלחוטי, אך שרתי הסריקה במחשב לא מוצאים את המדפסת.

מה עושים?

צריך לכאורה להתקין את הדרייבר גם במחשב השני

• הוסף לסימניות
הדרייבר מותקן...

לנסות למחוק את הדרייברים ולהתקין מחדש?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו יכול לסייע?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ראיתי שהודת, הסתדרת?
בסופו של דבר, מחקתי את המדפסת, הסרתי את ההתקנה כליל, והתקנתי מחדש. במהלך ההתקנה חיברתי עם כבל USB לצורך איתור הדדי של הרשתות, וכעת הכל עובד מעולה ב"ה.

• הוסף לסימניות
אני מופיע לי המדפסת במדפסות , אבל לא נותן לי אופציה של סריקה בין אלחוטי ובין חוטי מה הפתרון ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה