דרוש מידע סריקה במכונת צילום

• הוסף לסימניות
שלום!
קניתי מכונת צילום של hp,
ואני לא יודעת איך סורקים בה,
אפשר עזרה?

• הוסף לסימניות
שלום!
קניתי מכונת צילום של hp,
ואני לא יודעת איך סורקים בה,
אפשר עזרה?
קיבלת עם זה גם דיסק/אונקי (אצלי הגיע בדיסק לפני הרבה שנים אני לא יודעת איך היום...)עם התקנה של המדפסת למחשב?

• הוסף לסימניות
קיבלת עם זה גם דיסק/אונקי (אצלי הגיע בדיסק לפני הרבה שנים אני לא יודעת איך היום...)עם התקנה של המדפסת למחשב?
קיבלתי חיבור מהמדפסת למחשב,וזה מחובר אבל אני לא יודעת איך אני אמורה לסרוק,
ואיך זה בדיוק עובד...

• הוסף לסימניות
בעיקרון אחרי שמחברים את הכבל למחשב צריך לפתוח קובץ שדרכו את סורקת

• הוסף לסימניות
יש לך אותו?
אם לא אולי אפשר להוריד

• הוסף לסימניות
מוזר שלא קיבל אותו עם המדפסת.
תנסי אולי להוריד את זה -אם יש לך מערכת הפעלה שלwindous(לא ניסיתי את זה)

• הוסף לסימניות
בסורקים חדשים יש תוכנת התקנה שיש להתקין בעת חיבור ראשוני של המדפסת למחשב שעולה בד"כ אוטומטית בחיבור הראשון בין בכבל או דרך וייפיי.

בהנחה שכבר עשיתם את זה אחרי התקנה ניתן לסרוק עם תוכנת הסריקה של ווינדוס שיש במחשב או עם תוכנת הסורק של HP.

סתם כך הייתי ממליץ על ממשק של NAPS2 :
קישור להורדת התוכנה
(מיועד לסריקות ל-PDF) שדרכו ניתן להגדיר סורק ולייצא לPDF בקלות.

• הוסף לסימניות
בסורקים חדשים יש תוכנת התקנה שיש להתקין בעת חיבור ראשוני של המדפסת למחשב שעולה בד"כ אוטומטית בחיבור הראשון בין בכבל או דרך וייפיי.

בהנחה שכבר עשיתם את זה אחרי התקנה ניתן לסרוק עם תוכנת הסריקה של ווינדוס שיש במחשב או עם תוכנת הסורק של HP.

סתם כך הייתי ממליץ על ממשק של NAPS2 :
קישור להורדת התוכנה
(מיועד לסריקות ל-PDF) שדרכו ניתן להגדיר סורק ולייצא לPDF בקלות.
יודעת אחרי שאני הורדתי את התוכנה מה אני עושה?
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה