סשה שם שום בסושי, שום בסושי סשה שם.

• הוסף לסימניות
סושי (3).JPG

סושי (4).JPG
סושי (6).JPG

• הוסף לסימניות
צילום יפה מאוד
יש פה גם הגשה אמנותית
גם תיאור מאוד מדוייק של המנה
אני יודע בדיוק מה אני מקבל.

בתמונה הראשונה הסושים שעל המגש לא מסודרים הכי מדוייק.
השניה נהדרת
השלישית יפהפיה, אבל הצ'ופסטיקס מושכים את העין שמאלה מדי, וכן כל הצלחת מקומפזת טיפה מידי שמאלה.
והסלמון נראה מבושל :confused:

• הוסף לסימניות
מדהים
יואל כבר פרט יפה הכל
לי מציק ההכהיה בקצוות

• הוסף לסימניות
אוהו הצלחת לגרות אותי
התמונה השניה מעולה!

• הוסף לסימניות
צילום משובח למנה שנראית מעולה!
את הביקורות כבר כתבו.

שוב. נשמח לקבל פירוט על התאורה!
נ.ב. נראה שהצמצם סגור מאוד. אני צודק?

• הוסף לסימניות
התמונה האחרונה הכי מוצלחת מבחינת התאורה,היא מדברת בשפה יפה של אור וצל ומדגישה את המנה. מה שכן היה כדאי לתת זויתיות למנה כמו בתמונה 2, כך היה ניתן לראות את צורת הסושי, הערה קטנה נוספת שים לב בצד ימין של הצלחת האור השרוף טיפלה מפריע בגלל ששאר התאורה משחקת יפה, הלבן החזק נראה ככתם בתוך היופי הזה. אני גם הייתי מוותרת על השחרת הצדדים, אפשר אולי בצורה מרוככת יותר.

• הוסף לסימניות
''ששה סם סום בשוסי, סום בשוסי שסה שם''

ואהי נקרעתי, אפילו פעם אחת לא הצלחתי לומר את זה :D:D:p

תמונות מעולות, המנה משדרת יוקרתיות, צילום נקי!

• הוסף לסימניות
שוב. נשמח לקבל פירוט על התאורה!
נ.ב. נראה שהצמצם סגור מאוד. אני צודק?

תודה, את האמת שזה הפעם הכמעט ראשונה שלי שצילמתי מזון.
תאורה: סופטבוקס אחד גדול מהצד - אחורי .
לגבי הצמצם
ב 2 הראשונות צמצם 8
בשלישית 4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה