סתיו חורף 2015- סוויטי טאון

• הוסף לסימניות
יעל - איזו הפקה!!!
אהבתי את העמדות ,הלוקיישנים ושלוב הגוונים.

ובקיצור - תמונות מקסימות כרגיל :)

• הוסף לסימניות
תמונות מושלמות!!
ניסיתי לחשוב מה אני הכי אוהבת, הגעתי להרבה מידי...
ממש הפקה יפה, לגמרי נוכחות על הבגדים

• הוסף לסימניות
מסכימה עם כולן, תמונות מדהימות!
יש גיוון מעניין בעיקום של התמונות - אבל זה מדי הרבה וחבל..

ואגב, מישהו יכול להסביר לי למה הפאות המסולסלות בחלקן העליון צריכות להימרח על הפנים?
זה די מפריע לי - אבל אולי אני לא מבינה בזה... (לא משתייכת לחסידות)

• הוסף לסימניות
אם כבר אמרת...
אז התמונות באמת יפות ומגוונות עושה חשק להגיע לחנות:):):)
אבל הפאות של הילד החסידי לא מספיק מסודרות טוב מייד בא לי צורך לסלסל כמו שצריך...:D(אני כן חסידית..)
וגם יש תמונה אחת שהוא ממצמץ מהשמש? או שזה סתם הבעת פנים שלו?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חפציבה;1811837:
מסכימה עם כולן, תמונות מדהימות!
יש גיוון מעניין בעיקום של התמונות - אבל זה מדי הרבה וחבל..

. (לא משתייכת לחסידות)

לא לדאוג.
יש אותם גם בוריאציה ישרה. ובעוד מליון וריאציות בערך
ואם הגרפיקאית תחשוב כמוכן זה יהיה ישר.

• הוסף לסימניות
תמונות יפהפיות,
העמדות מצוינות
והכי חשוב התמונות מוכרות. הבגדים מוחמאים ויפים.

כיף לעבוד עם חומרים טובים :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה