כללי סתם חוו"ד על הסגנון

• הוסף לסימניות
הכל סביב התמונה הלא כ"כ איכותית,
חוו"ד כבר לא תשנה שום דבר כי זה כבר ירד לדפוס,
אבל מעניין אותי מה אתם חושבים..

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
יפה מאד.
יש צורך להחליף פונטים. הם לא מקצועיים. בטח חינמים...

• הוסף לסימניות
מאד יפה!!!
גם אני חושבת שאם הפונט היה יותרמקצועי זה היה יותר מושלם!!!
כל הכבוד! בהצלחה..

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
לדעתי יהיה יותר יפה וטבעי בלי ההילה מסביב לזמר.
מקסימום הילה אזורית (כמו אור של פנס ממוקד)

• הוסף לסימניות
ההילה היא בגלל האיכות של התמונה, החיתוך מ א ד קשה, ולכן שיחקתי הרבה עם ההילה, קו וכו'. קצת להוריד מיקוד מהחיתוך, וגם מילת הקסם "דרישות לקוח" מעורבות בזה.
בנוגע ל פ ו נ ט י ם - הרי כל הנושא של התערוכה הוא "אם אין זכויות אין יוצרים" ואני לא קניתי פונטים, ולכה"פ כרגע, אז למה להתכלך??

ת י ר ו צ י ם ת י ר ו צ י ם . . .

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
הייתי נותן קצת יותר רוויה לרקע, וכמובן מחליף פונטים.
בכללי מבנה טוב!
ד"א זה עיצוב שלך או של דיזי?

• הוסף לסימניות
עבדנו על זה ביחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה