סתם מעניין אותי...

• הוסף לסימניות
העליתי 2תמונות לפורום ,ראיתי בערך 200 צפיות ואפילו לא תגובה אחת!!!
תמיד אפשר לכתוב משו יפה מגעיל לא מקצועי אז למה כלום?
טוב אני די חדשה פה .ככה זה הולך?
או שגם על זה תיהיינה לי רק צפיות ללא תגובות...

• הוסף לסימניות
העלית את זה בעשרה ל1 בלילה, מה את רוצה?

• הוסף לסימניות
יש קטע כזה שאם התמונה היא לא לכאן ולא לכאן - מתעלמים באלגנטיות, ואת צריכה להבין לבד מה לא היה בסדר :D

אני אישית, כשאני מעלה לפרום תמונה או כל דבר אחר, לא מפריע לי אפילו שיקטלו! כי אני מעלה בשביל ללמוד ופחות בשביל לפרסם ;)

• הוסף לסימניות
וחוצמזה, את צודקת, זו הרגשה לא נעימה שצופים בך ולא מגיבים בכלל.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהיא כן היתה מקבלת תגובות, אבל בשביל זה צריך לחכות שאנשים יתעוררו :)

• הוסף לסימניות
ה 200 צפיות הם של 3/4 מחברי פורומים אחרים שאין להם את הידע המקצועי להגיב
הם נכנסים רק מתוך סקרנות...
וכדאי שתסתכלי באופן כללי על כמות הצפיות והתגובות אף פעם אין ביניהם פרופורציה

• הוסף לסימניות
כחובבת צילום, פורום צלמים נפתח אצלי בארוחת בוקר בעבודה...
בחיים אני לא מגיבה כאן
כמוני עוד גרפיקאיות
אז אל תספרי אותנו :)

• הוסף לסימניות
בד"כ כל ניק פותח עוד פעם כשיש עוד תגובה וכך זה מצטבר,
זה לא אומר שזה 200 או 2000 ניקים. (ככה נראה לי)
ואני אישית נהנית מהצפיות האלו
זה אומר שרוצים לראות ושבאמת רואים
זה כבר שווה הערכה.
ואם תעלי יותר תמונות יכירו אותך ויתחילו
להעיר ולפרגן.

• הוסף לסימניות
כבר נחמד שהגיבו לי...

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שרוב הצפיות הן לא של צלמים/ות מקצועיים ולאחר בקשה צודקת מטעם הצלמות המקצועיות מי שלא רשמי ומקצועי משתדל לא להגיב...
תקפיצי בשעות של היום בטח יש יותר צלמים/ות בשעות כאלו...

• הוסף לסימניות
לפחות תתני כאן קישור לאשכול ההוא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה