דרוש מידע עבדו עלי.... איך פונים להגנת הצרכן?

• הוסף לסימניות
קניתי חבילת שיחות לחו"ל אצל אחת מספקיות התקשורת.
200 דקות ב14.90
בחשבונית הראשונה גבו ממני 2.5 ש"ח לשיחה
בחשבונית השניה, כנ"ל.

ידוע לי בוודאות שסוכםעל 200 דקות.
ידוע לי בוודאות שלא עברתי את הדקות.

התקשר נציג מטעמם, אחרי מייל מאיים,
ואמר לי
1. שלא קראתי נכון את החשבונית, לא הבנתי.
2. ששוחחתי מעבר לדקות (הוכחתי לו שבחשבונית כתוב שלא)

אמר שיברר...
שלחתי שוב מייל מאים
חזרה נציגה נחמדה מאד מבוגרת ובפיה 3 גירסאות שונוץ:
1. חייגת לשיחות פרימיום, מקומות שלא כלולים (הוכחתי לה שלא.)
אז שינתה גירסא: 2. דברת מעבר לדקות ולא הבנת את אלכס הנציג. (הוכחתי לה שלא)

אמרה שתברר ותחזור

חזרה אחרי שעה- שבדקו והבעיה אצלם בקורא הדקות, ואני דברתי 212 דקות ולא 200.
אז למה חייבתם 2.5 ש"ח לדקה על כל ה200?
ולמה בחשבונית הבאה שבה דברתי רק 30 דקות חויבתי גם כן 2.5 ש"ח לדקה....

היא תברר...
ועדיין כנראה מבררת ומבררת ומבררת....

אז ראשית להזהיר את כולם לבדוק חשבוניות, (כשנשלחות במייל, הן פחות נגישות ורובנו לא טורחים לקרוא את הפרוט...שיטת מצליח)

ומה עושים עכשיו?
כתבתי שאפנה לרשות להגנת הצרכן.
מי יודע איך ולמי פונים

ואיך אני מתנתקת מהחברה השקרנית הזו?

• הוסף לסימניות
אפשר לומר להם שהשיחות שאתם דיברתם איתם מוקלטות, ועצם שינוי הגירסאות מראה על חוסר אמינות וחוסר יושרה.
ב. לאיים עליהם שתפרסמו את שמם.
ג. לפנות למשרד התקשורת יעילים מאוד!

• הוסף לסימניות
אפשר לומר להם שהשיחות שאתם דיברתם איתם מוקלטות, ועצם שינוי הגירסאות מראה על חוסר אמינות וחוסר יושרה.
ב. לאיים עליהם שתפרסמו את שמם.
ג. לפנות למשרד התקשורת יעילים מאוד!
איך ששלחתי איום מקודם, הם חזרו אלי,
הפעם עם גירסא חדשה
שהצטרפתי רק באמצע חודש
ממילא הגיעו לי רק 100 דקות
והייתי אמורה להיות מחויבת ב6 שח כלקוח מזדמן אבל הם חייבו רק ב2 שח.
כלומר הם הצדיקים. ונוהגים בחסד…

מדוע לא אמרו כל זאת כאשר התקשרתי לברר מספר פעמים ושלחתי מיילים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה