עבדתי קשה! כמה לקחת?

• הוסף לסימניות
עכשיו סיימתי עריכה של קליפ פרסומי לחברת נופש.
העבודה כללה ליקוט עריכה עיצוב עיבוד והנפשה של החומר (כ-40 שעות עבודה) כולל סקיצות רבות של החומר ואין ספור תיקונים ורינדורים.
כל זה נעשה בתוכנות אפטר אפקטס' ופרימייר.

עכשיו הגענו לשלה של התשלום הלקוח ביקש ממני להעלות את הסרטון ליוטיוב אבל אני לא רוצה להעלות אותו לפני שאנחנו סוגרים על תשלום סופי לפני תחילת העבודה אמרתי לו שזה יתחיל מ 800 ש"ח עכשיו כמה כדאי לי לקחת בצורה שהלקוח ירצה לבוא אלי פעמים נוספות (כן! זה לקוח כבד..)

בתודה מראש!!

• הוסף לסימניות
800/40=20

תעשי תחשבון שלך את...
נשמע לי הזוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה88;1507894:
800/40=20

תעשי תחשבון שלך את...
נשמע לי הזוי

נכון מאוד אבל זה היה לפני שהתחלתי את העבודה הזאת.
ואגב זה תעשה לא תעשי

• הוסף לסימניות
האמת, הבעיה פה זה אתם, שלא עדכנתם את הלקוח בכמה זה אוחז, ולא סיכמתם מחיר יותר מעודכן או תקרה.
למעשה עשית עבודה בכמות שעות אדירה בלי לסכם מחיר מראש- לפי שעות או גלובלי. עכשיו ברור שאם ללקוח יש שכל הוא יגיד על כל מחיר: "יקר, סיכמנו רק 800" (והלקוח תמיד צודק, אולי לטענתו הוא לא רצה כזה קליפ מושקע והיה מסתפק בפחות?)
סליחה על הבוטות, אבל בדברים האלה צריך סיכום תמחור מדויק מראש.
ואכן לפחות לא להוציא את הקליפ עד התשלום- זה הדבר היחיד שיכול לגרום לך להגיע לסיכום על הכסף ובמהירות.

• הוסף לסימניות
עוד מישהו??

• הוסף לסימניות
הלקוח כרגע בטוח שהוא צריך לשלם לך רק 800 ש"ח.

אבל!! מגיע לך יותר, כי הוא קיבל עבודה ששווה יותר מ 800 ש"ח.

תסביר לו בדיוק את המצב: באמת רצית להגיש לו חומר מושקע ומצוין כי אתה תמיד מוציא לקוחות עם חומר מעולה.
אבל בסופו של דבר, העבודה דרשה יותר ממה שסיכמנו... זאת אורמת: העבודה כרגע שווה X ש"ח, אבל מכיון שלא סיכמנו על זה מראש, אני מוריד לך 20% מX ש"ח.

רוב הסיכויים שהוא יסכים, ירגיש שהוא הרוויח וכו'....
ויש גם סיכויים שהוא לא יסכים... וכבר אין מה לעשות.

לפני השיחה להגיד פרקי תהלים...
בהצלחה!!

ותעדכן.....

• הוסף לסימניות
אם הם מרוצים הייתי אומרת להם שהסיכום אמנם היה 800, בפועל לא חשבת שזה יקח לך 40 שעות עבודה.
המחיר לכזה דבר הוא כך וכך. אתה לא תבקש יותר כי היה סיכום ואתה מכבד אותו.
אם הם מעריכים את העבודה, אתה תעריך את זה שהם ישלמו לך יותר. כעת זה תלוי ברצונם הטוב.

יותר אי אפשר לעשות. היה סיכום וצריך ללכת לפיו. זה כן יעזור לך לפעמים הבאות.

• הוסף לסימניות
תעלה את הקליפ ונעריך כמה הוא שווה:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה