כללי עבודה באינדזיין על קבצי PDF

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ PDF של למעלה ממאה עמודים.
אני רוצה לעשות לו מסטר- כיתוב אחיד בכל העמודים וכד'
איך אני פותחת אותו לקובץ אינדזיין בבת אחת,
בלי לעשות place לעמוד אחרי עמוד?
אלא אוטומטי שעמ' 1 של הקובץ PDF יתמקם בעמ' 1 בקובץ האינדזיין.
תודה.

• הוסף לסימניות
1. פתחי את חלונית הסקריפטים (דרך תפריט WINDOW, או פשוט לחצי ALT+CTRL+F11).
2. בחלונית הסקריפטים, תחת SAMPLES, JAVASCRIPT תבחרי את PLACE MULTIPAGE PDF, בחרי את הקובץ הנדרש, ומקמי כמו ברגיל, והופ - זה משורשר לבד...

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;819621:
1. פתחי את חלונית הסקריפטים (דרך תפריט WINDOW, או פשוט לחצי ALT+CTRL+F11).
2. בחלונית הסקריפטים, תחת SAMPLES, JAVASCRIPT תבחרי את PLACE MULTIPAGE PDF, בחרי את הקובץ הנדרש, ומקמי כמו ברגיל, והופ - זה משורשר לבד...

בהצלחה!!!
כשפתחתי את PLACE MULTIPAGE PDF נפתח לי החלון הזה.
מה אני אמורה לעשות עכשיו?
תודה על העזרה

קבצים מצורפים

• מסך.jpg
    KB 709.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אני תקועה. וזה דחוף- מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PerfectDesign;819682:
אני תקועה. וזה דחוף- מישהו יכול לעזור?

זה הפיתרון, ואם זה לא מצליח, ייתכן שהבעיה היא בקובץ

תשלח לי את הקובץ באישי, ואני ינסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה