צריך לקחת בחשבון שיש פחות מפלגות אז יש בזה משהו יותר קל נראה לי..לא מניסיון - זה נראה אותו סוג עבודה (רק שיש יותר ספירת מעטפות - לפחות פי 2) והשכר גבוה יותר כי הפחיתו את המס מ25 אחוז ל18 אחוז.
אם זה שווה?
צריך לשקלל את הנתונים של שעות הלימוד בלומדה, הראיון ויום העבודה שהוא יום קודם לאסוף חומר רגיש וביום הבחירות לעבוד מ7 בבוקר ועד סיום הספירה שמתחילה רק ב10 בלילה.
איך אפשר להיות יו"ר קלפי? יש למישהו איש קשר שמכיר שאפשר דרכו להיות יו"ר קלפי באחת המפלגות?תלוי איזה עבודה.
מזכיר קלפי/יו”ר קלפי/משקיף וכו’
כל אחד מתוגמל אחרת וכמובן העבודה אחרת
אבל בגדול זה די דומה לבחירות לכנסת
עד כמה שידוע לי יו"ר קלפי הוא ללא תשלום.איך אפשר להיות יו"ר קלפי? יש למישהו איש קשר שמכיר שאפשר דרכו להיות יו"ר קלפי באחת המפלגות?
לי זכור ששמעתי שזה בתשלום, אמנם יותר נמוך מתשלום של מזכיר אבל גם פחות עבודהעד כמה שידוע לי יו"ר קלפי הוא ללא תשלום.
לסדר לך משהו?![]()
לי זכור ששמעתי שזה בתשלום, אמנם יותר נמוך מתשלום של מזכיר אבל גם פחות עבודה
אני הייתי יו״ר, וממש לא בהתנדבות...עד כמה שידוע לי יו"ר קלפי הוא ללא תשלום.
לסדר לך משהו?![]()
איך אפשר להיות יו"ר? עם מי אפשר לדבר?אני הייתי יו״ר, וממש לא בהתנדבות...
וואי, באמת שאני לא יודעתאיך אפשר להיות יו"ר? עם מי אפשר לדבר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים