כללי עבודה בביזמקס - מתחם העסקים החדש לחרדים בירושלים

• הוסף לסימניות
הבוקר עברתי במרכז ירושלים לסידורים. סמוך לבניין בזק נזכרתי בפרסומות שראיתי פה באתר על ביזמקס, מתחם העסקים החרדי חדש, החלטתי לקפוץ ולראות מקרוב במה מדובר. האמת, הופתעתי. הפרסומות היו מבטיחות בהחלט, אבל המציאות עולה על כל דמיון, וזה ממבט ראשון, רק העיצוב המדהים קנה אותי!
חושב על לקחת שם עמדת עבודה באופן ספייס ולעבוד משם במקום המשרד שאני שוכר היום, זה סה"כ 850 ש"ח לחודש כולל הכל אפילו מכונת קפה משוכללת וגם בנוסף הם מבטיחים שיהיו שם הרבה שירותים מקצועיים כמו סיוע בכתיבת תכנית עסקית, תכנית שיווק, מימון ועוד.
צילמתי שם כמה תמונות,

מה דעתכם? כדאי לעבור לעבוד שם?

קבצים מצורפים

• IMG_6248.JPG
    IMG_6248.JPG
    KB 511.8 · צפיות: 24
  • IMG_6249.JPG
    IMG_6249.JPG
    KB 750.9 · צפיות: 18
  • IMG_6250.JPG
    IMG_6250.JPG
    KB 403.8 · צפיות: 25
  • IMG_6251.JPG
    IMG_6251.JPG
    KB 444.6 · צפיות: 40
  • IMG_6149.jpg
    IMG_6149.jpg
    KB 536.3 · צפיות: 26
  • IMG_6144.jpg
    IMG_6144.jpg
    KB 459.7 · צפיות: 43
  • IMG_6102.jpg
    IMG_6102.jpg
    KB 437.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
התמונות מידי איכותיות, צילמת אותם בסמרטפון או שהצטיידת במצלמה ;)?
לגופו של עניין עושה רושם ש למיזם מעניין ומבטיח, האם אפשר לשריין מקום, זת'אמרת אם שכרתי מקום האם הוא נשאר שלי עד מתי שאחליט לעזוב או שמתשיהו מישהו מלמעלה יוכל להזיז אותי מהמקום?

• הוסף לסימניות
האם זה מתאים גם לנשים ?

• הוסף לסימניות
יצא לי להכיר את המיזם הזה מקרוב.
אנשים מיוחדים ופעילות מדהימה!

המקום נראה עוד הרבה יותר טוב מהתמונות, אין בכלל מילים לתאר את ההשקעה.
ממליצה לכם פשוט לעבור שם ולהציץ.

המקום מיועד רק לגברים, וזה מעולה!
חסר מקום כזה בירושלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chamutal;2404465:
האם זה מתאים גם לנשים ?

יש משהו לנשים בבניין שערי העיר
"האב" של תמך
לא מכירה אישית, רק מפרסומות

• הוסף לסימניות
הלוואי שהיתה לי פה מצלמה, הייתי מעלה תמונות טובות היית יכול להבין איזה מקום פצצה זה יצא

• הוסף לסימניות
קבלו את התמונות האיכותיות באמת..
מקום מדהים ברמות אחרות!

תנו חוו"ד על השם, הלוגו וקבלו טעימה מהחומרים המושקעים
(מיתוג שלי כמובן :))

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 124 · צפיות: 26
  • 2.JPG
    KB 136 · צפיות: 20
  • 3.JPG
    KB 83.7 · צפיות: 23
  • 4.JPG
    KB 91.5 · צפיות: 21
  • 5.JPG
    KB 110.3 · צפיות: 22
  • רולאפפ.JPG
    KB 58.4 · צפיות: 28
  • מעודכן.JPG
    KB 93.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
רעיון גאוני!! מישהוא יודע מה לגבי חניה? איזור קצת בעייתי... בתשלום אני יודע שיש באיזור, אך האם יש הסדר מסוים למשכירים?

• הוסף לסימניות
בעצם מה שנראה בתמונות, שמדובר באולם עם שלחנות ארוכים וכסאות, ותמורת תשלום נותנים לך רשות ישיבה במקום.
לא נראה הכי מוצלח לעבוד בכזו צורה. (בפרט שנראה שאין לך את המקום הקבוע שלך, אולי בחדרים זה אחרת? אבל גם אם כן זה כנראה תוספת תשלום משמעותית).

• הוסף לסימניות
מיתוג מעולה

• הוסף לסימניות
שרי, המיתוג שלך...מדויק!
הלוגו משדר את העסק בול.
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צביזון;2407061:
בעצם מה שנראה בתמונות, שמדובר באולם עם שלחנות ארוכים וכסאות, ותמורת תשלום נותנים לך רשות ישיבה במקום.
לא נראה הכי מוצלח לעבוד בכזו צורה. (בפרט שנראה שאין לך את המקום הקבוע שלך, אולי בחדרים זה אחרת? אבל גם אם כן זה כנראה תוספת תשלום משמעותית).

במתחם ביזמקס מגוון אפשרויות לשכירות עמדות עבודה
מתחיל מעמדה חלקית באופן ספייס דרך מקום קבוע ואישי באופן ספייס ועד משרדים סגורים במגוון גדלים עם בין 1 ל 8 עמדות במשרד

• הוסף לסימניות
גאה לתת לך את התודה הראשונה....
רעיון מדהים, כל הכבוד לכם!

• הוסף לסימניות
המיתוג טובבב
עושה את העבודה.
אהבתי אהבתי אהבתי!

• הוסף לסימניות
באתי. ראיתי. התרשמתי.
ממליץ מכל הלב, לכל אחד.

הצלחה וברכה
- דגאיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה