דרוש מידע עבודה בבית החלמה טלזסטון

• הוסף לסימניות
אני מתעניינת על עבודה בבית ההחלמה.
אשמח לקבל מידע ממי שיודע האם הם מחפשים עובדות,
לאיזה גילאים העבודה מתאימה? מה הדרישות של התפקיד
ולמי אפשר לפנות ע"מ להציע מישהי לעבודה
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
באיזה תחום בבית החלמה?
לא מזמן הם חיפשו פקידות קבלה.
השבוע הם פרסמו שהם מחפשים עובדת מטבח מ3 אח"צ עד 10 בערב, אני מבינה שזה כולל הכמה של ארוחת הערב והגשתה וסידור אח"כ. הבנתי ממשהי שהיתה בתפקיד שזה לא עבודה קשה.
בתינוקיה מאד קשה להתקבל, בשבתות הרבה פעמים זה יותר קל.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל עוד מידע על כוח עזר בתינוקייה בבתי החלמה (טלזסטון , ביכורים וכ'ו)
תודה

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מקפיצה אשכול ישן...
מישהי מכאן אולי עובדת בבית החלמה באמת?
אני מחפשת מישהי שתוכל לענות לי על שאלות, בשביל תכנון פרויקט גמר באדריכלות.
@ד שכטר
@אוהב ציון
@תלמ
אולי אתן? אני אשמח שתפנו אליי בפרטי. אני לא פרימיום...

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
מבררת על עבודה בתינוקייה בשבתות וסופ"ש.

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה את האשכול,
בשביל מישהי שמחפשת עבודה בבית החלמה בי-ם, אזור י-ם.
ידוע לכם על משהו?

• הוסף לסימניות
הי,
גם אני מתעניינת על עבודה בבית החלמה. אשמח לדעת ממישהי שכבר עובדת/עבדה..
מה השכר לשעה?
כמה שעות כל משמרת?
מחייב עבודה בשבתות?
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה