כללי עבודה בעיתון מהבית | חוודת דעת על התימחור

• הוסף לסימניות
שלום,
אני יודעת שהיו כאן הרבה אשכולות על תמחור, בכ"א מעדיפה לשאול את זה מסודר-
אני עובדת עם עיתון קרוב ל-3 שנים,
הכנת מודעות ושינויים +ולעמוד מול הלקוח עד לאישור סופי (כל אחד בשעות ה"מיוחדות" שלו)

כעת בקשתי העלאה והגענו לתמחור הבא:
32- על שעה רגילה
35- אחרי 9 בערב
40- לשעת עימוד (בזה יש לי נסיון של כמה גליונות, לא עמדתי קבוע עד עכשיו)
(אינטרנט/מחשב/בלאי וכו-על חשבוני: רק כשיש הוצאות חריגות שנטו לעיתון-זה על חשבונם)

זול/סביר/מקובל ואין מה לעשות/מעולה/יותר מידי
חודת דעתכם חשובה לנו . תודה.

• הוסף לסימניות
אלו מחירים גבוהים בהחלט!
את יכולה להיות רגועה לגמרי לגמרי.

• הוסף לסימניות
זה המחיר פלוס מינוס שמקומונים משלמים לגרפיקאית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1150247:
אלו מחירים גבוהים בהחלט!
את יכולה להיות רגועה לגמרי לגמרי.

אלו לא מחירים גבוהים...
אך לצערינו (כולנו..) המחירים בשוק לשכירים (בעיקר בתחום המקומונים) הם נמוכים מאד מאד מאד...

כך שאם ננסח את זה בצורה יותר טובה:
יחסית לשכר בשוק לשכירים אלו מחירים סבירים.

(עם הדגשה על ״יחסית לשוק״ כי אם את לא מתחילה (כך נשמע מהדברים), ורמת העיצוב טובה... אז רמת המחירים בשוק לא משקפת את השכר שאמור להיות משולם)

אם מדובר לא כשכירה עם תלוש אלא פרילנסרית שמשלמת לעצמך הוצאות פנסיה ביטו״ל בריאות וכדו׳- השכר יכול להיות גבוה יותר בוודאי גם באופן יחסי לשוק...

• הוסף לסימניות
כבר כתבתי בעבר ואכתוב שוב:
למה אתם מתמחרים לפי שעה?
תמחור לפי עיתון הרבה יותר ריאלי במקרה זה לדעתי.

גם אני עיצבתי ועימדתי (בעבר הדי רחוק) עיתון מהבית, וסיכמתי עם המעסיקים על שכר לפי עיתון - על סמך ניסיוני על היקף העבודה הנדרשת.
על עיתון רגיל יש תעריף אחד, על עיתון מוגדל ב-X עמודים יש תמחור שני ועל עיתון מוגדל ב-Y עמודים יש תמחור שלישי...

מה הרווח מזה?
1. את יודעת מראש מה יהיה שכר המינימום שלך. אם יהיו עיתונים מוגדלים תקבלי יותר אבל אין מצב שתקבלי פחות.
2. המעסיק יודע מראש מה השכר שהוא צריך לשלם לך, מה שחוסך הפתעות בהמשך והערות בנוסח "נראה לי שזה לקח לך יותר מידי שעות הפעם...".

אז נכון, יהיו עיתונים שעליהם תעבדי יותר כי יהיו הרבה מפרסמים חדשים באותו שבוע ויהיו עיתונים שתהיה לך בהם מינימום עבודה כי כמעט כולם לקוחות חוזרים או עם מודעות מוכנות - אבל בסופו של דבר זה מתקזז - ואם לוקחים מראש מחיר ששווה לעבוד בשבילו - יש רק יתרונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;1150245:
שלום,
אני יודעת שהיו כאן הרבה אשכולות על תמחור, בכ"א מעדיפה לשאול את זה מסודר-
אני עובדת עם עיתון קרוב ל-3 שנים,
הכנת מודעות ושינויים +ולעמוד מול הלקוח עד לאישור סופי (כל אחד בשעות ה"מיוחדות" שלו)

כעת בקשתי העלאה והגענו לתמחור הבא:
32- על שעה רגילה
35- אחרי 9 בערב
40- לשעת עימוד (בזה יש לי נסיון של כמה גליונות, לא עמדתי קבוע עד עכשיו)
(אינטרנט/מחשב/בלאי וכו-על חשבוני: רק כשיש הוצאות חריגות שנטו לעיתון-זה על חשבונם)

זול/סביר/מקובל ואין מה לעשות/מעולה/יותר מידי
חודת דעתכם חשובה לנו . תודה.

סליחה על ההקפצה,
אשמח לחו"ד,
מה דעתכם כיום? כיצד מקובל לתמחר בהתאם לנ"ל?

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי לסגור מחיר גלובלי על הכל יחד. ככה את יודעת מה מחכה לך בסוף החודש, המעביד יודע כמה הוא אמור להוציא. הרבה יותר ראש שקט, בלי לחץ, לספור שעות מדויקות ופחד מגזל.. אני עובדת ככה וממש מרוצה ורגועה. בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;2424547:
לדעתי כדאי לסגור מחיר גלובלי על הכל יחד. ככה את יודעת מה מחכה לך בסוף החודש, המעביד יודע כמה הוא אמור להוציא. הרבה יותר ראש שקט, בלי לחץ, לספור שעות מדויקות ופחד מגזל.. אני עובדת ככה וממש מרוצה ורגועה. בהצלחה רבה!

השאלה כיצד לחלק את זה לפי מספר השעות הממוצעות
נגיד והממוצע זה 30 ש' שבועיות
מה הממוצע שמקובל לחשב לשעה?

(יש לי נסיון של 3 שנים בעיתונים ומקומונים שונים , אבל בעיתון הזה אני חדשה..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;2424547:

אשמח לעוד תגובות מבעלי נסיון
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
להזכירכם מחיר המינימום עלה. --להוסיף למחיר המינימום עוד 10 שח לפחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וו;2424547:

כמה מקובל לקחת עבור עיתון שבועי הכולל סביבות 80 עמ' בשבוע
בערך 35-30 ש' עבודה שבועיות סה"כ??

• הוסף לסימניות
לפי דעתי תחשבי על פי מחיר ממוצע לשעה ותכפילי אותו ב 35 שעות.
לדוג': 45*35= 1575 לשבוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה