דרוש מידע עבודה בקרית שדה התעופה - איירפורט סיטי

• הוסף לסימניות
איך מגיעים מירושלים לקרית שדה התעופה בבוקר? יש שאטלים מהרכבת לקרית שדה התעופה? מומלץ לירושלמי ללכת לעבוד שם או שזו נסיעה קשה כל יום?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
איך מגיעים מירושלים לקרית שדה התעופה בבוקר? יש שאטלים מהרכבת לקרית שדה התעופה? מומלץ לירושלמי ללכת לעבוד שם או שזו נסיעה קשה כל יום?
תודה רבה.
אני חושבת שקו 950 מתחנה מרכזית מגיע לשם

• הוסף לסימניות
בתחבורה ציבורית - זו דרך לא קלה. התחבורה לא ישירה ולא תדירה מספיק.
ברכב פרטי - אפשרי בהחלט.

• הוסף לסימניות
קו 950 התדירות שלו יחסית גבוהה

• הוסף לסימניות
בתחבורה ציבורית - זו דרך לא קלה. התחבורה לא ישירה ולא תדירה מספיק.
ברכב פרטי - אפשרי בהחלט.
מנסיון? או מכירים מישהו שעשה את זה?
אין הרבה פקקים בשעות הבוקר?

• הוסף לסימניות
מנסיון? או מכירים מישהו שעשה את זה?
אין הרבה פקקים בשעות הבוקר?
לא מניסיון אישי.
מכירה מישהי שגרה בירושלים ועובדת בקרית שדה התעופה וכך אמרה לי.
זה תלוי גם מאיפה בירושלים.
היא גרה ברמת שלמה, זה מוסיף עוד סיבוב בירושלים עד לתחנה המרכזית.

ככל שיוצאים מוקדם יותר בבוקר, כך יש פחות פקקים.
בשבע בבוקר זה מעולה, יותר מאוחר - הדרך תהיה ארוכה יותר, אבל עדיין סבירה.

• הוסף לסימניות
לא מניסיון אישי.
מכירה מישהי שגרה בירושלים ועובדת בקרית שדה התעופה וכך אמרה לי.
זה תלוי גם מאיפה בירושלים.
היא גרה ברמת שלמה, זה מוסיף עוד סיבוב בירושלים עד לתחנה המרכזית.

ככל שיוצאים מוקדם יותר בבוקר, כך יש פחות פקקים.
בשבע בבוקר זה מעולה, יותר מאוחר - הדרך תהיה ארוכה יותר, אבל עדיין סבירה.
היא יוצאת מרמת שלמה ברכב או באוטובוס? אני גם יוצאת מהאיזור שם וזה ממש יכול לעזור לי מידע ממישהו שגר שם...
את יודעת מתי היא חוזרת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה