דרוש מידע עבודה זמנית בחישוב דרגה במעון

• הוסף לסימניות
אני עובדת בעבודה אחת קבועה עם תלוש מסודר,
בנוסף יש לי עכשיו עבודה זמנית לכמה חודשים בלבד (3,4 משהו כזה)
זה עבודה זמנית ממש אבל עם משכורת יחסית גבוהה
מה אני עושה עם דרגה למעון?
אני גומרת את העבודה הזאת חודש הבא אבל כרגע אני לא זכאית לדרגה או זכאית לדרגה ממש ממש גבוהה
מה אני צריכה לעשות?
תודה רבה וחג שמח!

• הוסף לסימניות
מגישה את הבקשה להנחה עם תלושים אחרים.
אם מדובר על שנה הבאה, תוכלי להגיש תלושים עד תלוש של חודש 11/2022... 3 תלושים רצופים.

• הוסף לסימניות
מגישה את הבקשה להנחה עם תלושים אחרים.
אם מדובר על שנה הבאה, תוכלי להגיש תלושים עד תלוש של חודש 11/2022... 3 תלושים רצופים.
מדובר על רישום להשנה
ואני חוזרת מחל"ד
וחייבת תלושים של אחרי החזרה

• הוסף לסימניות
יש לי מספיק שעות
אבל יוצא לי עם העבודה הזמנית משכורת גבוהה מדי לדרגה
וזה באסה כי זה רק 3 חודשים בשנה

• הוסף לסימניות
לא יודעת מתי החל"ד שלך
ובכל אופן את נדרשת להגיש 3 תלושים מלאים מאחרי החל"ד.
מה שתוכלי לעשות זה לקבל דרגה לפי 3 התלושים המלאים אחרי החל"ד,
ואם יש שינוי משמעותי להגיש בקשה לחישוב עדכני לאחר שתגישי עוד 3 תלושים ואז להמשך השנה יחשבו לך את הדרגה פעם נוספת. (ולא רטואקטיבית אלא רק מה3 חודשים החדשים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה