עבודה חדשה - סיור וירטואלי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
לאחרונה סיימנו עבודה יחסית גדולה - סיור וירטואלי לישיבה בירושלים, לצרכי גיוס כספים.
אפשר לראות את הסיור כאן:
http://building.harhamor.co.il/
מומלץ להגדיל לחלון מלא.

העבודה נעשתה בבלנדר עם ויריי. לצורך התמונות הפנורמיות השתמשנו ב krpano.

אשמח להערות וביקורת בונה (בשביל פעם הבאה, עכשיו קצת מאוחר מידי לשנות...).

• הוסף לסימניות
נתיב חוסם לי את זה
אפשר לקבל במייל?
מעניין אותי מאוד

• הוסף לסימניות
מדהים לחלוטין!

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות!

יוסניו,
זה קצת מורכב לשלוח במייל. זה הרבה קבצים, והדפדפנים לא נותנים לפתוח מהמחשב אלא דווקא משרת באינטרנט (מסיבות של בטיחות).

• הוסף לסימניות
ואווו מדהים ביותר
כל החומרים שם הם תוצרת שלך?
מהמם!

• הוסף לסימניות
תודה trew!

כל החומרים שם הם תוצרת שלך?
כמעט הכל. אבל את הרוב מידלתי כבר בפרוייקטים קודמים ורק עשיתי התאמות. יש גם כמה פריטים שלקחתי מהאינטרנט (צמחיה, מערכת סטריאו ושעון מעורר בחדר שינה, ועוד קצת אני חושב).

• הוסף לסימניות
מושלם

• הוסף לסימניות
לא זכיתי לראות, הפלאש שלי חסום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה