עזרה עבודה מהבית

• הוסף לסימניות
אני סטודנטית ללימודי תואר ראשון בביוטכנולוגיה ואני עתידה ללמוד בירושלים באחת מהמכללות החרדיות המוכרות.
אני מעוניינת לעזור להורים שלי לשלם את שכר הלימוד מאחר והוא מאד יקר...
הייתי שמחה לשמוע על הצעות לעבודה מהבית, לא מכירות...
(אני יודעת לערוך מצגות לאירועים באפטר אפקטס, אני מקלידה מאד מהר באנגלית ובעברית)
זה ממש יועיל לי ויהיה חסד ענק בשבילי ובשביל הורי, אם אתם שומעים על מישהו שמעוניין בהקלדת נתונים או עריכת מצגת לאירוע, אודה לכם מעומק ליבי אם תפנו אותם אלי, כמובן שאראה לכם תיק עבודות שלי במידה וזה יהיה רלונטי...
תודה ענקית
לאה.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לעזור להורים שלי לשלם את שכר הלימוד מאחר והוא מאד יקר
לאה היקרה -
הבקשה שלך מרגשת אותי - צר לי שאני לא צרכנית של המקצועות שאת מציעה,
אחרת הייתי שמחה להעסיק אותך בחפץ לב.
אבל אני מבטיחה לך שבקשה כזאת לעבודה בשביל לעזור להורים בשמים גורמת להתרגשות -
ובתקופה הזאת שכולנו מחפשים סנגורים ליום הדין שם מצרפים כוונות למעשים.

המון בהצלחה וגמח"ט.

• הוסף לסימניות
לאה היקרה -
הבקשה שלך מרגשת אותי - צר לי שאני לא צרכנית של המקצועות שאת מציעה,
אחרת הייתי שמחה להעסיק אותך בחפץ לב.
אבל אני מבטיחה לך שבקשה כזאת לעבודה בשביל לעזור להורים בשמים גורמת להתרגשות -
ובתקופה הזאת שכולנו מחפשים סנגורים ליום הדין שם מצרפים כוונות למעשים.

המון בהצלחה וגמח"ט.
תודה לך!
גמח"ט גם לך.

• הוסף לסימניות
מכירה את הפרויקטים של פר"ח וסחל"ב? מקבלים מלגות שנתיות מכובדות מאד על חונכות אישית של ילדים בבית (פר"ח) או בבי"ס (סחל"ב). 4 שעות שבועיות סה"כ
אני אישית עשיתי סחל"ב בבי"ס ממלכתי-דתי, הייתי מגיעה פעם בשבוע ל4 שיעורים, מוציאה קבוצות של ילדים לפי הנחיית המורות ועוזרת להם בחשבון, אנגלית וכד'.
אם הלימודים שלך הם לא כל יום את יכולה אולי לעשות את שניהם אפילו

• הוסף לסימניות
דרך אגב: איך קוראים בעגה המקצועית ובאתרי הדרושים למתאם פגישות מהטלפון ומהפלאפון בלי עבודה מהמשרד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה