עבודה על הבעות/רגשות+ המלצה חמה

• הוסף לסימניות
תמיד נראה לי שהחולשה שלי זה בציור דמויות, אז החלטתי לתקוף את הנושא קצת....
ורציתי להמליץ בחום על קורסים אינטרנטיים של האנימטור Aaron Blais. יש לו שיעורים חינמיים שאפשר ללמוד ביוטיוב תחת הכותרת "Aaron's art tips" וכל סרטון הוא זהב! גם מי שלא דובר אנגלית יוכל לעקוב בקלות, האנגלית שלו פשוטה והוא מדגים תוך כדי כל הזמן.
חוץ מזה, יש לו אתר ששם רכשתי שני קורסים מ-ע-ו-ל-י-ם , קורס אנטומיה למאיירים וקורס עיצוב דמות. מומלץ ביותר! ממש מכרה זהב. ויש מבצעים.....
קישור לאתר: https://creatureartteacher.com/

קבצים מצורפים

• הבעות.jpg
    הבעות.jpg
    KB 392.9 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
מהמם!
מממש אהבתי את הסגנון.

• הוסף לסימניות
מומלץ מאוד!

יש לו דברים חינמיים שחסומים או עוד לא נפתחו בנט פרי (אגב הרוב פתוח)
מישהו מתנדב להעלות?

תודה מראש
- דגאיש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טליה אברהמי;2374574:
"Aaron's art tips" וכל סרטון הוא זהב! גם מי שלא דובר אנגלית יוכל לעקוב בקלות, האנגלית שלו פשוטה והוא מדגים תוך כדי כל הזמן.
חוץ מזה, יש לו אתר ששם רכשתי שני קורסים מ-ע-ו-ל-י-ם , קורס אנטומיה למאיירים וקורס עיצוב דמות. מומלץ ביותר! ממש מכרה זהב. ויש מבצעים.....
קישור לאתר: https://creatureartteacher.com/

נשמח אם מיהו יוכל להעלות לג'מבו, לחסומים!
נשמע מאד מעניין!
תודה!

• הוסף לסימניות
מצטרף. גם אני קניתי את הקורסים. הן נהדרים.

• הוסף לסימניות
טליה,מהמם!!!
ההבעות, הצביעה..פשוט וואו!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דגאיש;2374623:
מומלץ מאוד!

יש לו דברים חינמיים שחסומים או עוד לא נפתחו בנט פרי (אגב הרוב פתוח)
מישהו מתנדב להעלות?

תודה מראש
- דגאיש

מישהו מתנדב?
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דגאיש;2384163:
מישהו מתנדב?
תודה.

האתר אכן מצדיר ביקור. שווה באמת. (האמת, למדתי על הדרך עוד קצת אנגלית..)
אני עצמי שלחתי סביבות ה8 סירטונים לפתיחה בנטפרי.

אך נראה שאין אפשרות להוריד ולא להעלות..

ובהזדמנות זו - תודה לפותחת האשכול על הקישור!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משב;2384454:
האתר אכן מצדיר ביקור. שווה באמת. (האמת, למדתי על הדרך עוד קצת אנגלית..)
אני עצמי שלחתי סביבות ה8 סירטונים לפתיחה בנטפרי.

אך נראה שאין אפשרות להוריד ולא להעלות..

ובהזדמנות זו - תודה לפותחת האשכול על הקישור!

תודה רבה
אם אפשר עוד

תזכו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה