עבודה על שני מסכים

• הוסף לסימניות
לצורך עימוד...
אני צריך מסך כמה שיותר רחב
אני חושב על האפשרות לקנות שני מסכים זהים ולהצמיד אותם
למישהו יש ניסיון עם זה?
איזה גודל ואיזה יחס מומלץ
האם מומלצת תכונה מיוחדת במסך או בלוח אם
אם כיום בלוח אם יש לי כניסה אחת dvi ואחת avg אם אני יחבר אחד לכל אחד ואין לי כרטיס מסך יעודיי האם זה יעבוד בצורה תקינה והאם יהיו הבדלים משמעותיים בתצוגה בין המסכים
אם יש למישהו המלצה למסך זול וטוב
אם יש למישהו נסיון עם מסכים מסויימים שטובים גם לעימוד (שנוחים לעיניים) אשמח לשמוע
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לגבי מה ששאלת על ריבוי מסכים, זה תלוי בלוח ואין בזה כללים, לכן כדאי פשוט לקחת מסך (משכן?) ולבדוק

• הוסף לסימניות
לדעתי האישית עדיף לקנות מסך גדול ולא לחבר שתיים יש בשוקמסכי פלאזמה שמיועדים לטלוויזיהממש ענקים וכן בגודל ביניים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יסכה בר;1699402:
לדעתי האישית עדיף לקנות מסך גדול ולא לחבר שתיים יש בשוקמסכי פלאזמה שמיועדים לטלוויזיהממש ענקים וכן בגודל ביניים

ממש ממש ממש לא

טלויזיות lcd גדולות אולי זולות באופן יחסי חגודל לעומת מסך , אבל יש לזה סיבה.
הםא לא נועדו לעבודה, הטקסט לא ברור בכלל שלא לדבר על הצבעים.
יש להם הרב המנגונים של החלקת תמונה וכדו שממש מפריעים לקריאת טקסט או עבודה גרפית מסודרת.
יש סיבה למה טלוויזיה 42 אינטש עולה חצי או רבע ממסך 28 -30 של מחשב.

אין קיצורי דרך בחיים...

נ.ב. לא מייצרים היום מסכיפלזמה פחות מ 60 אינטש ומעלה וגם זה הולך ונעלם , הכוונה הייתה לטלוויזות led.

מה שכן , יש בשוק מסכים מאוד רחבים של דל או LGa ביחס שנקרא 21:9 שזה בעצם כמו 2 מסכי 23 מחוברים לרוחב.

למי שצריך זה פיתרון ממש מומלץ.

נ.ב.ב. יש לי כזה 29 אינטש של דל ממש חדש מכירה יד שניה בזול (של לקוח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה