התייעצות עבודה עם רכב....

• הוסף לסימניות
דרוש נהג: באשדוד
לקחת ילדים מרובע ז' לגן ברובע ו' כל יום בשעה 8 בבוקר ובשעה 1:30 בצהריים לקחת בחזרה לרובע ז' שכר נאה:

לפרטים 0527698360

• הוסף לסימניות
למכולת בירושלים דרוש אברך בעל רישיון נהיגה.
לביצוע שליחויות למכולת.
נדרש רישיון נהיגה - נהג וותיק.
08:00 בבוקר עד 08:00 בערב.
*עבודה זמנית*
מיידי עד אחרי סוכות.

לפרטים נוספים ולהגשת מועמדות
0533128574 אריה
tzevetlm2016
ג'ימייל קום

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!!!
אין לי עבודה ויש לי רכב, נא הציעו לי, איזה עבודה אני יכול לעשות עם הרכב?
אני מחפשת נהג ליהודי מבוגר תלמיד חכם,, בירושלים, לנסיעות בעיקר בעיר ומידי פעם מחוצה לה. מעניין אותך?

• הוסף לסימניות
יש למישהו בנ''א שהוא מכיר לא סיפורים של חברים שהוציאו רשיון על משאית במימון ?
אפשר לקשר אותי?
תודה

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר חברה שמחפשת שליחים בעלי רכבים פרטים?
משהו שיכול להתאים כתוספת הכנסה..

• הוסף לסימניות
אני יוצא כל יום מב''ב למודיעין עילית ב6 בבוקר.
וב2:30 לב''ב ממודיעין עילית מי שמעוניין להצטרף או לשלוח משלוחים
0548519244

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה